Podpora v nezaměstnanosti duben
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Proč by ti nemělo nic přijít, jestli máš nárok na podporu. Vydrz mají nějaký výplatní termíny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli od dubna, tak to snad teprve přijde, ne? Výplata za duben taky většinou chodí až po desátém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím,Od dubna jsem na úřadu práce a zatím mi nepřišla žádná podpora. Kdy asi tak dorazí?
V červnu už budu nastupovat do nové práce, tak se bojím, ze mi nakonec nepřijde už vůbec nic.
Tak řešit, že 7. května není na účtě podpora za duben, je fakt dost mimo. Touhle dobou chodí tak maximálně PPM a výplata od nejrychlejších zaměstnavatelů, kor když 1. byl svátek, pak víkend, takže reálně to mohli začít zpracovávat 4.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě tedy podpora chodila od 15-20 dne v daném měsíci za měsíc předchozí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jsem na podpoře poprvé, tak vůbec nevím, kdy chodí.
Stejně jako v práci. Peníze chodí ve výplatním termínu v následujícim měsíci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den
chci se zeptat přišla už někomu podpora za květen?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, nevíte kdy chodí podpora Brno? Čekám na ni poprvé. Paní na Up říkala, že výplaty už dělaly 11.10 a nic mě jěště nedošlo právě. Děkuji za opovedi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bubu88 No, to, zeurednice delaji vyplaty znamena, ze to naklikaji do pocitace, pak to jeste jde na kontru a schvaleni nadrizene, pak nekomu, kdo potvrdi odeslani a pak se to tepve fyzicky odesila. To neni jako když ty pocilas prikaz. Mozna zitra, ale spis bych tipovala pristi tyden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 v první řadě děkuji, že mi někdo tady vůbec odpověděl
Zapomněla jsem dodat, že :výplaty dělaly toho 11.10 a něco mlela že zadávaly i příkaz k uhradě nebo co… Jako jestli to jde 10 dní, tak to je děssss
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bubu88 Ony nemaji pristup na prime zadani prikazu tak, jak to zname my. Jde to pres nejaky jejich interni system, s dalsi kontrolou, takze dalsi zdrzeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 aha…moc děkuji, já jen abych věděla kdy to tak chodí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
Od dubna jsem na úřadu práce a zatím mi nepřišla žádná podpora. Kdy asi tak dorazí?
V červnu už budu nastupovat do nové práce, tak se bojím, ze mi nakonec nepřijde už vůbec nic.