Podprsenka do svatebních šatů

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14594
11.11.17 18:16

Ahoj, moje šaty měly vevnitř takový poutka, do kterých jsem navlíkla podprsenku bez ramínek, takže držela bezvadně tam, kde měla. Záleží samozřejmě na typu šatů, já měla vršek korzetový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24992
11.11.17 18:22

Je teda mela korzetove saty bez podprsenky, mam 85D a drzelo to hezky, cely den, takze ti neporadim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
11.11.17 18:24
@Nieny píše:
Ahoj,
Jak jste resily podprsenku pod svatebni saty?
Rozhodne nechci jit bez podprsenky :nevim: :poblion:

Měla jsem takové šaty, že tam podprsenka nevadila, jen jsem sundala ramínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
11.11.17 18:30

Měla jsem podprsenku bez ramínek a držela hezky, šaty korzetové. Něco takového, jen v bílé :palec: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
11.11.17 18:30

Když si koupíš dobrou podprsenku, tak nebudeš mít žádný problém, nebude padat ani se nikam sunout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14594
11.11.17 18:36

Souhlas s @weyky, tento střih jsem měla taky a drží perfektně. Já jsem si podprsenku koupila dřív než jsem vybrala šaty, nebyla jsem si jistá, jaký typ šatů nakonec zvolím, takže jsem počítala prostě s tím, že podprsenka se nesmí hnout za žádných okolností :D To, že se nakonec dala „integrovat“ přímo do šatů byl jen příjemný bonus a cítila jsem se o to líp :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
11.11.17 18:38

Měla jsem Wonderbru Ultimate strapless a když mám F tak skvěle držela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
11.11.17 18:56

Měla jsem korzetové šaty, byla tam taková poutka, za která se navlékla podprsenka bez ramínek (hodí se na to tzv. balkónová podprsenka), aby nebylo nic vidět (salony to mají vychytané ;) ). Nakonec jsem byla bez podprdy a korzet prsa krásně podržel celý den a celou noc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.11.17 19:02

Ja mela saty take korzetove, prsa Fka a no problem. A to podotykam, ze bez podprdy NIKDY nikam nechodim, ale svatebni saty jsem mela skvele padnouci a vazne nebylo treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
12.11.17 00:52

Měla jsem podprsenku, která mi dobře seděla a na radu paní v půjčovně jsem ramínka zastrčila do šatů. Problém to nebyl. Ale také jsem řešila v půjčovně, jak to udělám s podprsenkou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová