Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, moje šaty měly vevnitř takový poutka, do kterých jsem navlíkla podprsenku bez ramínek, takže držela bezvadně tam, kde měla. Záleží samozřejmě na typu šatů, já měla vršek korzetový.
Je teda mela korzetove saty bez podprsenky, mam 85D a drzelo to hezky, cely den, takze ti neporadim…
@Nieny píše:
Ahoj,
Jak jste resily podprsenku pod svatebni saty?
Rozhodne nechci jit bez podprsenky![]()
Měla jsem takové šaty, že tam podprsenka nevadila, jen jsem sundala ramínka.
Měla jsem podprsenku bez ramínek a držela hezky, šaty korzetové. Něco takového, jen v bílé

Když si koupíš dobrou podprsenku, tak nebudeš mít žádný problém, nebude padat ani se nikam sunout.
Souhlas s @weyky, tento střih jsem měla taky a drží perfektně. Já jsem si podprsenku koupila dřív než jsem vybrala šaty, nebyla jsem si jistá, jaký typ šatů nakonec zvolím, takže jsem počítala prostě s tím, že podprsenka se nesmí hnout za žádných okolností
To, že se nakonec dala „integrovat“ přímo do šatů byl jen příjemný bonus a cítila jsem se o to líp ![]()
Měla jsem Wonderbru Ultimate strapless a když mám F tak skvěle držela
Měla jsem korzetové šaty, byla tam taková poutka, za která se navlékla podprsenka bez ramínek (hodí se na to tzv. balkónová podprsenka), aby nebylo nic vidět (salony to mají vychytané
). Nakonec jsem byla bez podprdy a korzet prsa krásně podržel celý den a celou noc. ![]()
Ja mela saty take korzetove, prsa Fka a no problem. A to podotykam, ze bez podprdy NIKDY nikam nechodim, ale svatebni saty jsem mela skvele padnouci a vazne nebylo treba.
Měla jsem podprsenku, která mi dobře seděla a na radu paní v půjčovně jsem ramínka zastrčila do šatů. Problém to nebyl. Ale také jsem řešila v půjčovně, jak to udělám s podprsenkou. ![]()