podprsenka při porodu

435
23.10.07 10:46

podprsenka při porodu

ahoj,
mám takový asi trošku hloupý dotaz :oops: , ale napadl mne při sledování různých dokumentárních filmů o porodu. Někde mají maminky podprsenku a jinde ne. nejsem nijak stydlivá, ale vůbec nevím v čem budu rodit (je na to nějaký erární hábit), nebo jak to vlastně chodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10813
23.10.07 10:51

hahaha tak ja jsem teda stydlivka ale vzhledem k tomu ze jsem na chvilku byla ve vane-ale tu maji u nas jen pro relax(nerodi se v ni) tak me pak z ni vytahli tudiz jsem rodila uplne naha :roll: nejak mi to bylo jedno-hlavne ze uz pak bylo po vsem :wink:
jinak pocitam ze se rodi v jejich nebo sve nocni kosili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
23.10.07 10:57

Tak já rodila v jejich noční košili, svou bych si nechtěla tak umazat, jak byla jejich nakonec ušmudlaná. A pak mi ji nahoře rozhrnuli, když se malej poprvé přicucnul. Jinak některé rodili i nahé, ale to jsou myslím vyjímky. Většinou se rodí v erární košili. Aspoň u nás teda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
23.10.07 10:57

Ja rodila ve svetru a v podprde, jak jsem prisla na prijem, do „andela“ mne prevlikli az tesne pred akutnim cisarem, ktery se nakonec nekonal :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
23.10.07 11:03

Já rodila ve svojí košili, pod kterou už jsem nic neměla, byla jsem před tím taky ve vaně, takže, pak už jsem jenom na sebe navlíkla košili, kterou jsem pak měla stejně vyhrnutou až ke krku, ono je ti to v tu chvíli celkem jedno :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
23.10.07 11:17

Souhlasím, když se dere miminko na svět,je ti naprosto všechno jedno. Takže teď se řeší tohle, při porodu ti to bude šumák. Fakt že jo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
23.10.07 11:35

Tak to se neboj, patrně tě hned na příjmu oberou o veškeré svršky a dají ti erární košili se sexy rozhalenkou, aby mohli po porodu přiložit miminko. Mě spíš překvapilo, jak mám bez kalhotek udržet mezi nohama vložku, a ono to fakt šlo, i když zpětně zase nevím, jak je to možné :twisted: .
Mmch pokud neporodíš stylem hrc prc, patrně strávíš dost času ve sprše, a to by se ti asi nechtělo pořád dokola oblíkat a svlíkat podprsenku :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
23.10.07 12:05

Souhlasím, je úplně jedno, co máš na sobě, protože máš úplně jiné starosti a já rodila vždycky rychle(max.3hodiny)tak jsem ani neměla čas vnímat, co se se mnouděje, natož co mám na sobě. :lol: U nás se rodí v andělovi, podprsenku jsem si brala, až když jsem vstala po porodu :lol: :lol: .Přeji rychlý porod a zdravé miminko :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
23.10.07 12:05

Koukám, že jsem rodila podobně jako Gábinka:) Byla jsem ve vířivce, pak honem na křeslo … nabízeli mi nějakou košili, ale mě to bylo buřt, pak na tom křesle přese mě myslím něco hodili, i proto, že mi porodní asistentka potřebovala hupsnout na břicho, tak abych se jí neklouzala :lol: Ale fakt věř, že ti to v hodince H bude úúúplně šumák :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
23.10.07 12:44

Ahoj,

tak premyslim v cem jsem rodila podruhe ja…vim, ze puvodne jsem mela jejich erar kosili, pak mi necekane praskla voda behem hopsani na balone a kosile byla mokra. Nevybavuji si, zda jsem dostala druhou…fakt ti to bude uplne jedno.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
23.10.07 12:57

Já jsem si až po nějakou dobu po porodu uvědomila, že jsem rodila nahá. :lol: Košile mi jen zavazela a sama PA mi nabídla, jestli si ji nechci vysvléct a vůbec jsem nebyla proti. Bylo mi úúúplně jedno, co mám / nemám na sobě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
23.10.07 12:58

Tak ja jsem rodila bez podprsenky ve svoji kosili, tu jsem si pri porodu znicila, uplne se nevyprala, ale ja s tim pocitala a mam ji schovanou az budu rodit podruhe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
23.10.07 13:02

U nas se rodi ve vlastni kosili.Podprsenku sem taky resila :oops: :D .Nikdo mi nic nerek,jen ze „kalhotky dolu“.Ale automaticky sem si sundala i podprsenku,pri prijmu,preci jen,po porodu prikladaj miminko a taky pri navstevach sprchy by to nebylo moc pohodlne ji porad sundavat.Preju rychlej a bezbolestnej porod :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
23.10.07 13:10

Ahoj,
já jsem poprvé rodila v podprsence i v ponožkách :lol: , protože víc už jsem toho nestihla svlínknout. Přijela jsem za pět minut dvanáct.
I když to bylo bez epidurálu a fakt rychlý, tak jsem dost dlouho myslela na to, že ty ponožky mám :oops:
Podruhé jsem přijela včas, takže jsem se stačila převlíknout do jejich košile a myslím, že tentorkát by mi byly ponožky ukradený :lol: , protože se to zase rozběhlo hrozně rychle, zase jsem neměla epidurál a hrozně mě to bolelo. Bylo mi úplně jedno, co mám na sobě.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
23.10.07 13:45

poprvé v erární košili, podruhé ve svojí, podprsenku jsem rozhodně neměla..
a fakt je to jedno, skoro je lepší vzít si erár, stejně tu svoji pak asi vyhodíš-mně přišlo hloupé dávat ji manželovi domů na vyprání, prostě jsem ji mrskla do koše..

vykyno, máme stejně staré dětičky… kdybych jela rodit do ČB a ne do ČK, mohly jsme se tam někde potkat.. co je někdy skamarádit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí