konizace čípku a těhotenství

3
11.10.07 17:56

konizace čípku a těhotenství

Zdravím těhulky, chtěla bych se poradit, jsem v 25 týdnu a dr mi řekl,že se trošku otvírám.mám za sebou konizaci čípku, zda to může být tím??? Miminko teď jak roste a přibývá na váze , tak děloha tlačí na děložní hrdlo.doporučil mi klidový režim, pití magnosolvu . máte někdo podobné zkušenosti??? do porodu mi zbývá ještě s maličkým hodně týdnů a hodně mě to vylekalo. moc vám děkuji a přeji všem nastávajícím maminkám jen samé krásné dny,pohodové těhotenství a hlavně zdravoučká a krásná miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1652
12.10.07 08:17

verdiku, může to být tím a nemusí…a dr by ti řekl víc..... jsem po konizaci a odnosila jsem defacto do termínu dvojčata (3 a 3,1kg) a pak ještě dalšího drobka ;-) (4,3kg) takže tak…

držím palce ať vydržíte a co by mohlo mimojiné pomoct, ale to ti asi poradil dr, podlož si postel v nohou výš než hlavu…pomáhá to i na případné otoky i na to otvírání…

hodně štěstí

Zdenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21643
12.10.07 10:52

verdik, s klidovým režimem se to dá krásně zvládnou. já jsem se taky začala otvírat (zkracoval se mi čípek) od poloviny šestého měsíce (týden si už nepamatuju). a to jsem do té doby byla úplně v pořádku a bez jakýchkoliv předchozích zákroků. prostě jako blesk z čistého nebe :-) tak jsem ležela doma, pila magnosolv, potom jsem byla od 32. týdne z 2,5 týdne v nemocnici, protože dr. už nahmátla hlavičku, ale Klárku jsme přemluvili a narodila se 38+4. ta nemocnice byl spíš důsledek stresu při stěhování do nového bytu. takže se neděs, hezky si lehni s nohama nahoře a nech se obskakovat a užívej si to. a miminku vysvětli, že má ještě spoustu času a že ještě musí zůstat v bříšku (u nás to zabralo ukázkově :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí