Podrážděná, odřená po menstruaci

Anonymní
8.3.13 20:56

Podrážděná po menstruaci

Dobrý večer, radši píšu anonymně, přece jen to je intimní.
Po každé když mi skončí menstruace, mám pocit jako bych byla dole podrážděná nebo možná lepší výraz odřená, může to být třeba z vložek nějaká alergie nebo tak? Poraďte prosím

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
8.3.13 21:20

Chápu co máš na mysli..mě se to stává taky.. :( přijde mi to spíš jako opruzenina z nošení vložek..než nějaká alergie..nevím teda co poradit, snad jen zkusit používat hlavně tampóny..a vložku jen na noc..mohlo by se to zlepšit..jinak nějaký krém na opruzeniny…jednu dobu, když jsem to měla hodně zlé (nemohla jsem sedět, chodit…) tak jsem používala krém pytiol..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.20 19:17

Podrazdena sliznice

Ahoj. Jiz 8 mesicu uzivam HA Clormetin. Pouzivam menstruacni kalisek. První 2 mesice byla MS v pořádku, ale poslednich 5 menstruaci trpim - otok pochvy, zvenku podráždění. Koupila jsem si i kalisek z jineho materialu, abych vyloucila alergii na nej. Beze zmeny. Pak jsem se vratila k tamponum - beze zmeny. Po kazde MS si zavedu boraxovy cipek - pali, ale ulevi. Gynekolozka mi udelala stery od kvasinek po chlamydie, ale vse negativní. Doporucila mi tyto boraxove cipky a vyhledat kozniho lekare, že nevi, cim to je. Nikdy predtim jsem tyto problemy nemela. Prosim, myslite, ze by to mohlo byt tou antikoncepci nebo jina rada? Mimo mentruaci je kuze i sliznice v pořádku. Děkuji za radu. Lucie :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.20 21:47

Podrazdeni

Ahoj. Prisli jste na neco cim to muze byt? Mam to same, po ms vzdy podrazdeni sileny, davam si take boraxglycerin po ms pak je to uz ok, ale radeji bych se tomu vyvarovala…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa