Šílené svědění

Anonymní
5.3.13 12:56

šílené svědění

Ahoj holky, omlouvám se za anonymitu, ale obracím se na vás o radu. Už nevím co dělat. Měla jsem několikrát kvasinkovou mykozu, pokaždé mě dr. napsal globulky, párkrát i ATB a bylo to OK. Ted se mi to vrátilo zase, akorát o výtok ani nejde, jako o šíílené svědění, už nevím co s tím. A nejhorší je to po pohlavním styku :! zkusila jsem kondom, ale moc to nepomohlo :think: svědí mě to venku, uvnitř, kolem konečníku už nevím co :! JSem objednaná na gyndu, ale až za týden, dřív dr. nemůže, tak jsem si řekla, že se zeptám vás. Co mám zkusit, aby to bylo lepší :?: Krém proti svědění co mi napsal doktor, tak ten nezabírá. To přece není možný, abych x krát do roka měla kvasinky :zed:

Ptala jsem se doktora, zda to nemůže být partnerem a on mi řekl, že to by i on musel mít příznaky, což nemá, takže není důvod léčit jeho.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35805
5.3.13 12:57

No, u nas doma se vzdy lecil i partner, prijde mi to logicke, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
5.3.13 12:59

Tohle je hloupost partner potíže mít nemusí a i tak tě vždycky může nakazit…rozhodně by se měl přeléčit i on ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
5.3.13 12:59

Musí se prelecit i partner, jinak je to všechno k ničemu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.3.13 13:01

Pikola má pravdu, přenášíte si to mezi sebou… měl by se léčit i partner… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
5.3.13 13:02

Já stim bojovala dost dlouho, při léčbě nejez sladký, cukry těm infekcím nesvědčí, aspon mi to říkal doktor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
5.3.13 13:03

Ahoj, tohle jsem jednou měla a nebyly to kvasinky, ale zánět vnějších rodidel. A v tomhle případě opravdu manžela nepřeléčovala. Rozhodně bych nečekala týden a šla hned, v krajním případě vyměnit doktora, prootže pokud na to trpíš dlouho a pořád dokola, tak něco není v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
5.3.13 13:05

Uplne se do teba dokazu vcitit. Mela jsem to pred par mesicema. A vim, ze do pristiho tyden asi nevydrzis. Me doktor predepsal canesten krem i zavadeci tablety. Skoc si do lekarny, prodava se to i bez receptu. Do vecera budes mit klid, nejpozdeji do zitrka. Neni to sice levne, ale pomuze to. A rozhodne natri i partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
5.3.13 13:05

Má se léčit i partner, to je jasný.
Mně kdysi kvasinky taky trápily a zásadně to začalo v pátek večer, abych si užila víkend svědění :roll:
V lékárně lze koupit vaginální krém Femisan:
http://candida.heureka.cz/…50g/recenze/
po aplikaci to může svědit ještě víc, ale postupně se to zklidní.
Umývat se něčím s kyselinou mléčnou, třeba Lactacyd, dělají se i vlhčené ubrousky, když bylo nejhůř, dala jsem si je na intimnku do kalhotek a taky to zmírnilo svědění.
Jinak baštil laktobacily, cenově výhodné a účinné jsou v Pangaminu s pupalkovým olejem.
Měly by se ti udělat pořádné testy, taky to nemusí být jen kvasinky, ale nějaká bakterie, já v bazénu chytla chlamydie, taky to dost svědilo a ty už potřebují cílené ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
5.3.13 13:07
@datega píše:
Já stim bojovala dost dlouho, při léčbě nejez sladký, cukry těm infekcím nesvědčí, aspon mi to říkal doktor :lol:

Jo jo s timto souhlasim. A netyka se to jen sladkosti, ale treba i ovoce. To obsahuje taky hodne cukru. Zkus to nejist treba tri mesice a uvidis, jestli to pomuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.13 13:08

Můj dr. mě řekl naposled, že jsou to kvasinky a pokud přítel nemá potíže, tak léčbu nepotřebuje. tak já nevím, ale stál si za tímto názorem :nevim:

Je to půl roku a vrátilo se mě to. Výtok taky, ale hlavně to svědění. Mám doktora dost daleko, dojíždím za ním protože je opravdu vyhlášená jednička ve svém oboru, takže nemůžu ted jen tak za ním jet, musím vyčkat do utery :(

• Citovat
  • Upravit
3115
5.3.13 13:09

Hlavně je potřeba držet dlouhodobou dietu, nejíst sladký, jíst probiotika.
 http://nemoci.doktorka.cz/candidoza/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
5.3.13 13:16

To že přítel nemá potíže neznamená že si to mezi sebou nepředáváte navzájem, já na mykózy trpěla opravdu dlouho než mě dal můj nynější doktor dohromady a tady jsou rady které mi dal:nejíst sladké, nenosit upnuté oblečení v kterém se můžeš zapařit, lepší jsou bavlněné kalhotky, nenavštěvovat bazén, nekoupat se ve vaně ale jen sprchovat, na intimní místa používat buď vodu a nebo mýdlo k tomu určené, pokud dostaneš jakákoliv antibiotika tak současně brát například boraxové globule aby se po těch antibiotikách mykóza nerozjela a mě ještě vyměnil antikoncepci protože v klasických pilulkách je nějaká složka(už si nepamatuju název)která těm potvorám „vyhovuje“ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lamicka
5.3.13 13:36

Příspěvek upraven 18.09.15 v 17:40

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.3.13 14:03

Jak dlouho se musí partner přeléčovat? Momentálně jsem brala dvojkombinaci ATB a po střevních problémech se teď ještě přidala mykóza :zed:. Dostala jsem clotrimazol mast i vag. tablety a boraxové globule, ale léčbu mám začít až po MS. S manželem jsme měli sex jen jednou, než jsem mi projevila, a le už tam byl takový ten pocit sucha. Mám to poprvé, takže trochu tápu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa