Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Určitě dieta, jak psal někdo výše, očistné klystýry. Máš (nejspíš) zaplísněné střevo a to je původcem mnoha nepříjemností.
Jasně, že můžeš mít kvasinkovou infekci x krát do roka, klidně i 10×. Mě z toho dostaly lactobacily od firmy Swiss a to tak, že jsem kvasinky neměla snad 2 roky! Stačilo vybrat dvě balení po sobě a byl klid, zkus to, stojí to za to!
Ještě se zeptátm, kdy vlastně můžu mít sex nebo jít do bazénu? Je to možné už po odbrání léků?
Se sexem je lepší počkat po kontrolním stěru(mě ho vždycky dělal tak týden až deset dní po dobrání prášků)a do bazénu už nelezu vůbec(z preventivních důvodů
@sarlota535
Jenže já nikdy problémy neměla, mám to po dobrání dvou ATB, kterými se léčil velký zánět. Ani na komtrolní stěr nemám přijít
.
Jak už tu holky psaly, musíte se přeléčit oba, i když partner nemá příznaky…
@Lamicka
Jojo, manžel už se také přeléčuje, i když sex jako takový byl s ochranou, tak jen pro jistotu. Mám teď víc zdravotních problémů, takže se mi snaží pomoct i takhle. Děkuji moc za odpovědi
.
Hele, ještě mě napadlo jedno. Nepíšeš to, a myslím, že by si to napsala, ale přece jen… Já na to hodně trpěla, když jsem kojila a doktorka mi říkala, že při kojení je sliznice hodně křehká a náchylná na mykozy a tak…
…
Příspěvek upraven 18.09.15 v 17:39