Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Na žádné laparoskopií jsem nebyla, mám se na toto zeptat?
Koukam, ze ta stejna diskuse byla z nejakeho duvodu odstranena. Minule jsi psala, ze se na ten slepak divali, ze byl zaniceny, ale ze to rozezenou ATB, tak jak se teda na nej divali, kdyz ne laparoskopii? Nerikej, ze to nejsi ty, pises stejne, mas stejne potize, stejne se jmenujes…
Minule jsme ti poradili nehledat blbiny a najit si poradneho lekare, ktery ti vse vysvetli tak, abys to pochopila( protoze, jestli si nevymyslis, k nejakemu nepochopeni z vasi strany proste muselo dojit, jinak to snad neni mozne) a event. jinou nemocnici.
Proc byla ta minula diskuse odtsranena?
Jo je to ta Kamila co napsala nejdriv roman o svem zivote, jake vsechny stredni skoly studuje a pak chtela poradit, jakym lekem nebo stravou zhorsit sve potize, aby ji slepak konecne vyoperovali!
nakonec byla urazena, ze jsme ji vsechny radily, aby se probrala a nedelal blbosti…
Tady rozhodně, holky, žádná diskuse z mé strany rozhodně na toto téma nebyla.
Stejne jmeno, stejny vek, stejne potize, stejne pouzivane vyrazy, potize od kvetna a opet, ze studujes nekolik strednich skol…
ta diskuze se mi nejak zaryla do pameti, poznala jsem te hned v uvodu..
ale hadat se nebudu
![]()
@Hanulka82 píše:
Stejne jmeno, stejny vek, stejne potize, stejne pouzivane vyrazy, potize od kvetna a opet, ze studujes nekolik strednich skol…
ta diskuze se mi nejak zaryla do pameti, poznala jsem te hned v uvodu..ale hadat se nebudu![]()
Taky si myslim…
Holky, vždyť i nick je stejný, jen minule jsi milá Kamilo laparoskopii prodělala a měla po ní strašné potíže. Ty Tvé tři diskuze následovaly po té diskuzi doporučení kardiologie, tak tu z nás nedělej blbečky. Bože, Ty jsi fakt nemocná spíš psychicky…
Precetla jsem si i ty ostatni diskuse, ktere zakladala a do kterych prispivala a jsem presvedcena, ze tahle holka nikdy zadneho lekare nevidela. Takze podobne blbiny, co tu pise, ji nikdy zadny lekar nedoporucil ani nerekl( by musel vratit diplom) ![]()
V minule diskusi resi, jak si naordinovat Guttalax, aby zhubla( na radu lekare ho ma brat tyden, na zpomalena streva). Zalozila ji anonymne, ale na konci uz si nevsimla a resi to jako prihlasena.
Radu mam jen jednu - navstevu psychologa( pokud mas problem s prijmem potravy tak rovnou i psychiatra). A to myslim zcela vazne. Jestli mas skutecne nejake problemy, tak budou nejspis psychosomaticke a zadne leky na to nezaberou.
@Kamila17 píše:
Ty, nemocná jsi psycicky ake nehorázně
To mám odsud, se vždycky rozčílím nad někým, kdo si z nás dělá dobrý den a pak mám mžitky před očima a vidím modré slony
Ale aspoň se k tomu přiznám a nemám potřebu ze sebe dělat někoho, kým nejsem ![]()
Pro Kamilu: Ty zmen lokal, tohle se jmenuje emimino, tady se neresi vymyslene problemy blaznive zamindrakovane sedmnactky…
Jojo děvčata, Kamilka zde totéž řešila před nedávnem, to chtěla rady, jak si způsobit akutní zánět slepého střeva. Posléze byla diskuse smazána, dobře si to pamatuju… Na psychiatra to bylo už tehdy.
@Kamila17 píše:
Dobrý den, prosím, mám dotaz. Jsem 18. - letá studentka středních škol. Od letošního května má dlouhodobé problémy se slepým střevem, apendixem. Byla jsem už 2 x hospitalizovaná v nemocnici, bohužel na infuzích a kapačkách bez efektu. Vrací se mi bolesti slepého střeva, apendixu, neustále. Nevíte, z čeho by to mohlo být, abych se daným věcem vyhla. Nikdy jsem problemy neměla, až teď. Rozhodně to není školou nebo nějakým stresem ten nemám. Jakou stravu mám užívat, dieta, pohyb? Lékaři tvrdí, že mám slepé střevo podrážděné silně, ale zánět tam asi nebude. Prý se ještě počká co a jak, máte někdo podobné zkušenosti, jak se mám při tomto zachovat? Ráda bych nějaké rady, nebo jak na zlobivý slepák. Hledám nějaké radičky zde, kdo s tím má podobné zkušenosti, že slepák zlobí a vyndají ho třeba až po nějaké době. Dlouho se nevědělo, co mi je, protožr lékaři to sváděli na gynekologické problémy, když teďka jsem zcela v pořádku, po této stránce. Díky za odpovědi. Mám Vás ráda.
Dokud Ti nepraskne, tak to neřeš, víš jak ti to řikal pan chytrý doktor
spolkni deset žvejkaček a 80 semínek z melounu
![]()