Náhle oteklé oko

210
22.8.12 07:14

oteklé oko

Ahoj hoky, prosím o radu…včera navečer jsem doma začala z ničeho nic najednou kýchat, začaly mě svědit oči, spustila se mi rýma…to bych přešla, jenže mi natelo oko, u vnitního koutku, jedno víc, jedno méně, vypadám strašně!!! Přes noc jsem si zkusila dát studený obklad, ale bez výsledku. Podotýkám, že jsem nikdy na nic nebyla alergická. Co by to mohllo být? Pokud se to do odpoledne nezlepší, zajdu si asi k MUDR. Díky monulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2109
22.8.12 08:58

Radši jdi k doktorovi hned, mě to před měsícem začalo podobně a vyklubal se z toho zánět slznýho vaku, nakonec jsme otekla tak, že jsem oko ani neotevřela a antibiotický kapky si kapu doteď :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
22.8.12 10:56

Mě takle začla alergie, nikdy předtím jsem na nic alergická nebyla a najednou bum a bylo to, ale první atak jsem přešla a řekla si, že to nic není, ale další byl mnoem horší, kdy mi otekl úplně celý obličej tak, že jsem ani neviděla.
Být tebou tak valím co nejdřív do doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.8.12 11:59

Nemáte nové zvíře nebo něco? Alergie se může projevit kdykoliv. Ségry přítel takhle reaguje na morčata :mrgreen: zašla bych k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
22.8.12 13:40

Tak jsem se vrátila od Mudr…že tak začíná alergie, prý na alergologii až když se to opakuje vícekrát. Tak jsem dostala Cerezu a nejakou mastičku, že by to mělo oplasknout.
Právě že doma nic nového (ani zvíře, ani kytku) nemáme, nikde jsem i necestovala, vůbec nic. To je právě nejhorší, nevědět co je ten spouštěč alergie :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
22.8.12 13:46

monulko tak přesně to, co ti řekla dr, mi řekla taky :cert: :cert: a oár let mě odbývala a léčila sama až to došlo do takového stádia, kdy jsem dostala z blbí alergické rýmy astma :cert: :cert: :cert: a teď se mi přidáva jedna alergie za druhou :-( milovala jsem jablka a už 2 roky se na čerstvé jabko ani nemožu podívat :-( a to mi to nikdo nechtěl věřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
22.8.12 14:29

No tak to je teda pěkný :-( a jak jsi pak teda postupovala když ti otekl celej obličej? Na alergologii, ale ty testy trvaj dlouho ne? Nebo jak ti pak pomohli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
22.8.12 18:13

monulka hned k dr, jak mě viděla okamžitě mi dala léky no a vzít mě nemohli ani na alergologii, protože jsem léky nesměla vysadit, měla jsem v té době i na pyly atd, takže mě testování čeká teď v září, to už budu bez léků, ale protišokový balíček musím nosit pořád u sebe, ale být tebou nenechám se odbýt a tlačím na to, aby ti dali doporučení na alergologii, se mnou otáleli 5let :cert: :cert: :cert: a vypadá to, že už budu trvale na lékách :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
21.1.14 07:43

Ahoj, jdu si za vami pro nazor pac nekdy pred tydnem jsem si na vlasy strikala sprej proti spaleni vlasu a trochu se me ho dostalo do oka.Az po chvilce me napadlo si ho vyplachnout, tak jsem si do dlane poustela studenou vodu a tu davala na otevrene oko. Nijak me nebolelo, neslzelo, zarudli taky nebylo, tak jsem na pohotovost nejela.No a ted po tydnu mam v tom oku neprijemne pocity, ale nevim, jak to popsat. Jakoby mi tam neco vadilo.Sem tam jakoby slabounce rozmazli videni.Muze to byt po tom spreji??? Me se to zda uz pozde na nejake reakce, ale nic jineho me nenapada co by to mohlo byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
21.1.14 09:34
@alexxa píše:
Ahoj, jdu si za vami pro nazor pac nekdy pred tydnem jsem si na vlasy strikala sprej proti spaleni vlasu a trochu se me ho dostalo do oka.Az po chvilce me napadlo si ho vyplachnout, tak jsem si do dlane poustela studenou vodu a tu davala na otevrene oko. Nijak me nebolelo, neslzelo, zarudli taky nebylo, tak jsem na pohotovost nejela.No a ted po tydnu mam v tom oku neprijemne pocity, ale nevim, jak to popsat. Jakoby mi tam neco vadilo.Sem tam jakoby slabounce rozmazli videni.Muze to byt po tom spreji??? Me se to zda uz pozde na nejake reakce, ale nic jineho me nenapada co by to mohlo byt.

Zkus proplachovat borovou vodou, nebo kapky na podrážděné oči, je jich hodně v lékárně poradí, popř. Ophtalmo-septonex kapky, a když to nepomůže do dvou dní určitě k lékaři. Nemusí to taky mít souvislost s tím sprejem, ale můžeš mít třeba zánět spojivek bez sekrece, počínající ječný zrno nebo co já vím? toho je.To sem tě teda povzbudila co :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
21.1.14 09:43

@belik No moc jsi me nepotesila :-D ale dekuju, zajedu do lekrany a skusim naky ty kapky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.9.15 17:16

Ahoj holky, mam podobny problem.
Rano jsem se probudila a mela jsem natekle leve ocni vicko, do dvou hodin to trochu splasklo, ale cely den to tam mam trisinku napuchle a cervene.
Nevite, co by to mohlo byt?
Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16572
4.9.15 19:03

@kaja00 Stalo se mi 2× na hornim vicku a jednou na dolnim a vzdy jsem po splasknuti nasla komari vpich. Nateklo hodne, pri dolnim vicku jsem skoro nevidela, vzhled ala Franknstajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí