Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hezkou neděli všem. Už od září mám trochu problémy s krvácením. Beru antikoncepci Jangee, na konci září jsem byla na konizaci, po třech týdnech jsem jela na pohotovost kvůli silnému krvácení(z dělohy ne čípku) vždy po dvou dnech velká srazenina a pak prou krve, nasadili mi norethisteron na 14 dni. Pak jsem měla čekat že to bude dle dr. síla, ale nebyla, bylo to mnohem slabší než normálně. Ale na kontrole ok. Pak jsem dobrala platicko antiko a přišlo jen zaspineni na papir svetlounce hnědé azr růžové. Dělala jsem si 2 tt a nic. Jenže teď mám dobrane další plato a zase nic, ale ani spineni.. v pondělí zajdu po práci k dr ale jsem nervózní, teď před Vánocemi řešit co to zase je. Při téhle antiko jsem krvacela vždy přesně na čas, takže nechápu že podruhé nic ![]()
@JayLee už jí beru 4 roky
a právě byla až čtvrtá co mi konečně seděla ![]()
V pondělí tam zajdu, přemýšlím jestli si mam koupit ještě test a rano ho pocurat
to je hrozny co my ženy musíme řešit..před porodem to taky nebylo takový
@Fikcia píše:
A smím se zeptat proč to berete, když vám to nedelá dobre?
Nikdy za ty čtyři roky se mi to nestalo, tak proto
Ono do sebe cpat ha a k tomu jeste norethisteron opravdu nemuze udelat telu dobre. Souhlasim s ostatnimi, dat si pauzu od vseho, nechat telo vycistit se a bude lip.
Doktor říkal že ten norethisteron to může rozhodit ale že mám normálně brát ha jinak to bude ještě horší. Zajimalo by mě jestli se dává vyvolavacka když se bere antikoncepce, no uvidíme zitra ![]()