Antikoncepční injekce informace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4804
15.12.15 10:32

Antikoncepční injekce informace

Ahoj máte někdo zkušenosti s touto formou antikoncepce… Napiště mi prosím vaše zkušenosti ať osobní nebo i od vašich drahých kamarádek. Čím více informací o ní budu vědět tím líp. Mockrát děkujii :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1715
15.12.15 10:43

Za mě nebrat! Přibrala jsem cca 10 kg, nekdy jsem krvacela a někdy ne. A když už jsem krvacela tak klidně i 10 dní. Měla jsem i velké bolesti. Brala injekci jsem depo - provera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12853
15.12.15 11:00

Už nikdy. Souhlasila jsem ze zoufalství kvůli určité situaci, i když jsem tušila, že bude problém.
A taky byl, tělo úplně vykolejené, teď bych ráda otěhotněla a i po několika letech mám problém díky této antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
15.12.15 11:01

Ja jsem ji taky a cca 2 roky. Problemy jsem zadne nemela. MS nechodila. Pak jsem se rozhodla zkoncovat s jakoukoli HA. Trvalo rok a pul nez se mi obnovil cyklus. Nastesti uz jsme dalsi dite neplanovali, tak to tak nevadilo. Ale stvalo mne, ze jsem o tomhle nebyla informovana od lekare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.12.15 11:07

@karkulka1283 nebrat, 3 m v kuse ms, fakt v kuse, ani den přestávka. Horkotěžko zastavované všema možnýma pilulema, tělo se vzpamatovávalo ještě víc jak půl roku. Já blbá si ji nechala píchnout po porodu. Nikdy víc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4804
15.12.15 11:09

A kolik stojí? :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
15.12.15 11:10

Skoda no.Je to levne a snadne na uzivani. :? Taky sem to zvazovala, ale bojim se, co to udela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.12.15 11:15
@karkulka1283 píše:
A kolik stojí? :/

jedna injekce stála tuším 300 twl, už nevim, ale na začátku jedna, za 14 dní druhá, po měsíci třetí a pak co 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
15.12.15 11:17

@martina.se Ja sem myslela, ze je to jednou za 3 mesice od zacatku.Ja bych se bala toho pribirani hlavne. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3761
15.12.15 11:21

Zkušenost od kolegyně - měla tu depo proveru, říkala, že nikdy víc, strašně jí padaly vlasy, zhoršila se pleť - až jsme si fakt všímali, že „jí snad něco je“, byla bledá…taky si to nechala píchnout, protože potřebovala „nějak rychle vyřešit antikoncepci“ po potratu…říkala, že hrůza, že už na to nikdy nepůjde…

pročti zdejší založené diskuze o depo-provera

prý to bylo původně vyvinuto pro opice, aby nebyly furt březí nebo tak něco…je to halt pěkný dryák :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
15.12.15 11:34

Měla jsem depo proveru a nechápu jak jde to dva roky vydržela. Přibrala jsem 20kilo. Menzes jsem teda neměla ale zároveň jsem přišla o veškeré pozitivní emoce. Málem mě to stálo vztah. Dohromady jsem se dávala pomalu 5 let. Naštěstí jsem byla dost mladá takže mivto nepokazilo možnost otěhotnění. Respektive jsem měla dost času na očistu těla. Půl roku po tom co jsem jí přestala brát tak se 10kilo prostě rozpustilo během dvou měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.12.15 11:36

@Gerberka twl :mrgreen: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.15 12:20

Když jsem ji přestala brát, trvalo dlouho než jsem začala mít opět pravidelnou menstruaci a nemohla jsem 4 roky otěhotnět. Po té jsem sice otěhotněla, ale měla jsem 4 samovolné potraty v ranném stádiu, za což provera třeba nemohla, to nevím. Já osobně ji nedoporučuji pokud chcete ještě někdy otěhotnět. Mě se tělo vyčistilo za dlouho, otěhotněla a porodila jsem až po 6 letech od prvotního snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
15.12.15 13:20

:-D četla jsem hodně studií a dělala i rok na gyndě a tato antikoncepce je jedna z nejšetrnějších co je. Má méně hormonů a bere se i při kojení. Přibírá se po ní jako po každé, možná nějaké kilčo sem, nějaké tam, ale určitě se na ní nedá svádět 10-20kg. Často je antikoncepcím přisuzován nárůst váhy, ale je to i proto, že se začíná brát v době, kdy se ženské tělo mění. V mém okolí mám semnou tři holky, co ji měly, dvě dokonce zhubly, já mám něco nahoře, ale prý je to hormonama po porodu. Beru jí 15 měsíců a nekrvácím. Předtím jsem měla 10 let Minisiston a dle dr. jsem měla mít problém otěhotnět a otěhotněla jsem hned. A po vysazení Minisistonu jsem přibrala 4 kg a to jsem taky tvrdila, že jsem po něm přibrala.. :-D Nikdo ti nedokáže, že ti antikoncepce ublíží, nebo ne. Pokud chceš hormonální, tak je skoro jedno, jakou vybereš. Píchají mi to 1× za 3 měsíce a platím 400,–. Kdyby něco, piš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
15.12.15 21:58

@Macice13 ja si na ni taky nemuzu behem uzivani stezovat. Ale ten navrat do normalu po ukonceni mne bwmie prekvapil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí