Antikoncepční náplast - Lisvy

14.12.15 19:02

antikoncepční naplast Lisvy

Ahoj holky. Mate někdo zkušenosti s antikoncepční naplasti lisvy? Jestli jste spokojene? Brala jsem 5let Jangee ale pak už mi neudržela cyklus a furt jsem spinila. tak mi doktorka napsala Lisvy, příští měsíc zacinam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
122
15.12.15 13:43

Ahoj:) já mám ted naplasti třetí měsíc, nesnesu hormonální antikoncepci která mi jde přes zažívací ústrojí takze mi vlastně nic jineho nezbyde.. po první naplasti se mi strasne osypal oblicej svedivou vyrazkou, držela se asi 3 dny, pak lepší. Vcera jsem zrovna dávala novou a mam osypany zatylek:D Na zadku drží jen par dnu, na rameni drží dobre ale hned je okolo spinava takze to nevypada vubec dobre. Nejsem moc spokojena ale moc moznosti uz nemam (vlastně jen nuvaring).. Snad tobe sedne lip:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.15 13:46

A mužů se zeptat jestli jsi při začátku braní dlouho spinila? Četla jsem, že když člověk přechází na jinou antikoncepce ktera má i jiné hormony tak žena muže ze začátku spinit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
15.12.15 13:50

Vubec, pred tím jsem měla antiko jen s gestagenem takze složení je uplne jiné a dostala jsem až běžnou menstruaci v tydeni pauze. Ja krvacela po depo provere asi 2 měsíce, taky uz jsem z toho byla vyrizena ale nova antikoncepce to zastavila a vyřešila:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.15 13:56

To jsem ráda, snad to tak budu mit taky. Beru jangee ale už poslední platicko a zase špinim už v pulce plata tak jsem ti říkala, že me zas bude čekat ještě min měsíční špinění s tou naplasti, tak třeba ne. Bylo by to fajn, kdysi dávno jsem ještě brala naplasti evra ale oni pak za ne chtěli 1500na tři měsíce tak jsem přešla na tabletky ale nebylo to špatné, jen jak říkáš ta naplast se strasne kolem špiní a vypadá to nehezky ale zase to nejde do těla. Ty prasky už mi i dělají problém na žaludek. A první naplast jsi nalepila po menzes ten 7den? Někde říkají, že první den menzes tak nevím, mrknu ještě do příbal. Letáku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
15.12.15 14:30

Mel by to byt první den menstruace, ja prekryvala torri takze doktor rekl ze nalepim hned a vyjde to nastejno:) me se po všech práškách hrozne zhoršovala migrena, po provere jsem krvacela a telisko mi do týdne vypadlo takze ja budu doufat ze tohle mi snad vydrží. Ta evra jsou taky naplasti? Nevíš jestli maji jiné to lepidlo? Ze bych treba nebyla osypana..snad to bude lepší, nepretrzite spineni je zlo! Budu ti držet palce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.15 14:34

Ta Evra je taky čtvereček ale je v telove barvě. Možná bude Mít jiné lepidlo, jelikož je to od jiného výrobce ale na gynde to budou vědět přesněji. Děkuji napíšu jak mi to sedlo. Já doufám, že jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.16 19:53
@waldorfblair píše:
Mel by to byt první den menstruace, ja prekryvala torri takze doktor rekl ze nalepim hned a vyjde to nastejno:) me se po všech práškách hrozne zhoršovala migrena, po provere jsem krvacela a telisko mi do týdne vypadlo takze ja budu doufat ze tohle mi snad vydrží. Ta evra jsou taky naplasti? Nevíš jestli maji jiné to lepidlo? Ze bych treba nebyla osypana..snad to bude lepší, nepretrzite spineni je zlo! Budu ti držet palce:)

@waldorfblair Ja jsem mela Evru pres 5 let a byla jsem s ni spokojena (jen ta cena je trosku neprijemna). Jinak jak pises o tom lepidle okolo naplasti, tak u Evry je to asi stejny. Cca za 2 dny po nalepeni se okolo zacala nalepovat „spina“ (spis jsou to nitky z obleceni). Ale kdyz uz to bylo moc, tak jsem to vzdycky jemne odskrabla a bylo to dobry. Oblibeny misto jsem mela na pazi, tam drzela nejlip. Pak na zadku, sice posledni den drzela silou vule, ale porad drzela. Nejhorsi bylo asi rameno, kde by krasne drzela, nebyt gumicek od podprsenky, ktery se mi pod ni vzdycky nejak dostaly. Zadnou virazku jsem po aplikaci nemela a to mam dost citlivou plet.
Ted mi prave doktorka doporucila Lisvy, ze je levnejsi a diskretnejsi. Ale nevim, jestli do ni jit a moc zkusenosti od ostatnich zatim nikde nemuzu najit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
19.1.16 12:11

@marrieta1983 já uz ji bohuzel nemam, po 3 měsíci pouzivani se mi opět rapidně zhoršily migrény. Ale u me zkušenost nehledej, ja nesnesu žádnou kromě provery:/ jinak doktor ji moc chválil… Prý je hodne podobná jako evra, jen levnejsi (o trochu, 3 měsíční balení 990 kc) tak ji zkus, k evre se muzes vrátit vzdycky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iwn
218
26.1.16 09:27

Lisvy a špinění

Ahoj, chtěla jsem se zeptat…Je tady některá co nedávno začala používat antik. náplasti Lisvy jako já a špiní u toho?
Dnes jsem si nalepila třetí náplast a štve mě, že stále nějak špiním. :zed: Tak nevím jestli mám čekat že to ustane nebo se na to vyprdnout? :think: Před tím jsem žádnou jinou antinu nebrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.16 12:12

Ahoj iwn(lisvy)

Ahoj tak ja začínám brát Lisvy presne za týden, tak dam vedet. Brala jsem Jangee, konečně včera poslední prášek ted cekam na menzes a 7den mam naplast nalepit. Urcite asi nějaké špinění bude, jelikož tělo bylo zvykla na jinou davku hormonů než má Lisvy. Tak než se to da dohromady a než si tělo zvykne. Ale doufám, že dlouho to špinění nebude je to pak strasna otrava :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iwn
218
26.1.16 16:24
@mandragora11 píše:
Ahoj tak ja začínám brát Lisvy presne za týden, tak dam vedet. Brala jsem Jangee, konečně včera poslední prášek ted cekam na menzes a 7den mam naplast nalepit. Urcite asi nějaké špinění bude, jelikož tělo bylo zvykla na jinou davku hormonů než má Lisvy. Tak než se to da dohromady a než si tělo zvykne. Ale doufám, že dlouho to špinění nebude je to pak strasna otrava :?

Tak jsem se dnes ptala i svého gynekologa a povídal, že mám ještě vydržet…že tělo si zvyká na změny a že to špinění nebo občasná slabá menstruace muže trvat pár týdnů. Tak ještě nechám a uvidím, každopádně je to otrava a nepříjemné při styku, že se bojím aby můj nebyl červený jak lízátko :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.1.16 23:04

Holky, používám Lisvy teď 9-tý týden, a po každém místě mám dost zarudlé fleky..
Stalo se Vám to?

Přemýšlím, jednou jsem byla v solárku, ale pak už ne a stejně ta reakce tam je.

Mám bohužel problém že na zádech, paži a ani na zadku mi moc Lisvy nedrží :(
Zkoušeli jste i nohy, nad kotníky? Nemáte někdo s tím zkušenost? Napadlo mě to, že to je místo kde je kůže napnutá, netře se tam moc oblečení tak by to mohlo i držet.. Nebo je to místo, kde už to být nesmí? Nikde jsem o tomhle nic nenašla..

Díky za reakce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.16 06:23

Ahojky, ja lisvy teprve začnu brát ale to mela má kamarádka, mela po každé naplasti červene fleky, byla alergicka na to lepidlo co lisvy má. Mas asi citlivější pokožku. Já mela dřív evru a ta mi držela krásne a cele dva roky jsem to lepila jen na paze, tam mi to drželo nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
27.1.16 14:42

Ahojky holky ktere pouzivate Lisvy tez mam tuhle aniko predepsanou a desim se tloustnuti ztraty libida a zadrzovani vody jak jste na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí