Antikoncepční náplast - Lisvy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
91
27.4.16 21:01

Ahoj, já mám koupené jen testovací balení po 3 kusech a hned první náplast mi nesedí :cert:. Mám pod ní červenou a dost svědivou reakci a další už nechci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
27.4.16 21:46

To je škoda. Mě vyhovuje, až na to, že nemám chuť na sex. Jinak bych ji brala moc ráda. Proto jsem se ptala, zda ji nechce někdo koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.16 08:24

lisvy

Ahoj holky.Ja tu náplast uživam už 3 měsíc. Vse u me v pohodě, jedině co me štve, tak to proste nedrží. Možná první 3 dny ale 4den jsem šla na túru 20km a jak jsem se spotila, tak se mi naplast skoro úplně odlepila. Vecer jsem šla do vany a naplast uplavala úplně. Při vetsi fyzické aktivite, to prostě nedrží. Předtím se mi zas nalepila na tričko. Tak nevím kam lepit aby to spolehlivě vydrželo. Lepim na rameno :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
4.5.16 18:40

Holky, za pár dní jdu taky na to tak snad mi sedne, jak tak to čtu tak snad to bude o. k. doktorka říkala že to dobře drží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
4.5.16 19:13

Holky, tak jsem si včera nalepila první náplast Lisvy a dneska mě celý den kůže pod náplastí pálí a svědí…jakou máte zkušenost? Má smysl počkat jestli to přejde nebo je lepší se na to rovnou vykašlat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
19.5.16 10:57

Tak náplast mám zdárně nalepenou a drží, tak uvidím jak dlouhou budu mít menstruaci, dneska 5 den, a krvácím pořád dost, tak snad to brzy ustane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
19.5.16 20:24
@marrieta1983 píše:
Libido v pohodě, žádnou změnu oproti době před antinou jsem nezaznamenala. Opravdu žádný negativní účinky jsem u ní nezaznamenala, žádný otoky, tloustnutí, změny nálad nebo teda něco podobnýho. Jen ty větší prsa ;-) Tuším, že tím, že to nejde přes zažívací ústrojí, tak není důvod, aby bylo tělo zavodněný.
Dneska mi dr znovu nabízela Lisvy, ať ji zkusím. Ale můžu až v létě, tak si ji asi nechám napsat, na zkoušku. K Evře se můžu vrátit vždycky.

tak po 3 mesicich uzivani evry kilo nahore(ale zase sem dost zrala mam pred statnicema:) prsa o cislo vetsi a zadne zavodneni a hlavne zadna ztrata libida to sem u zadny HA Nezazila takze pro me zazrak jedine co mi vadi je teda kdxz odlepim naplast a mam mit tyden pauzu tak brutalni bolest hlavy jako a pak zase kdyz po pauze nalepim naplast a zacnu novy mesic opet bolest hlavy ale to vydrzim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
23.5.16 23:18

Tak já to nevydržela a náplast hned první den musela odlepit. Ale asi je to hodně individuální…každopádně mi zbylo 8 náplastí k ničemu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.5.16 11:35

Lisvy cena

Dobrý den, chtěla bych se zeptat za kolik kupujete Lisvy a kde?? Já dnes koupila v Praze v DR.Max za 1 100,– :( Nevíte někdo o něčem levnějším?? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
24.5.16 20:48

Já koupila v lékárněb agel taky za 1100,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.6.16 20:28

Ahoj, ja lisvy mám zatím špatnou zkušenost, mam ji třetí měsíc mota se mi hlava a a sem jak k ničemu brní mě tělo a je mi fakt mizerně, pořad nevím jestli je to opravdu sté náplasti, nemate někdo stejné potíže?? Mám si ji odlepit a přestat používat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
10.6.16 09:51

Ahoj, já mám lisvy druhý měsíc, dnes lepím 6nálepku. Vlastně váhám jestli ji nalepit. Bolí mě docela dost hlava, skáče mi tlak a cítím se divně. Nic se mi nechce a je mi jak kdybych se cítila nemocná. Nesnesu žádnou antiko před rokem jsem si nechala vytahnout mirenu kterou jsem měla rok. Dušení, psychické potíže, neschopnost čehokoliv, bolest u srdce atd. Šílený jaterní hodnoty(pro tělo toxické)Myslela jsem že to nálepkama vyřeším, ale stavy se mi začínají vracet, tak zkusím možná ještě týden, pak měsíčky a asi nic.
Někdo tu psal že lisvy nejde přes žaludek a nezadržuje vodu v těle. blbost. nejde sice přes žaludek ale svinstvo vpouští do těla kůží. Vždycky jsou nežádoucí ûčinky, jen je člověk vnímá víc nebo nepřikládá k antiko.
Nevím ale jak se mám chránit. Ach jo. Asi pošlu chlapa na katasraci:-) :zed: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
10.6.16 11:37

@Macck tak to je škoda že ti to nesedlo, já jí mám 2 měsíce a zatím vše o. k. tak snad to tak i zůstane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.6.16 13:24

Odlepuje se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.16 15:45

Kdy nalepit prvni naplast

Ahoj holky, prosim porad te mi budu ted lepit prvni naplast lisvy. Ale v pribalovem letacku je uvedeno ze kdyz jsem predtim HA nepouzivala tak nalepit 1. den cyklu a jsem chranena hned, ale doktorka mi rekla nalepit az 5. den coz podle pribaloveho letaku se muze taky ale 7 dni pak musim pouzivat jeste jine ochranne prostredky. Kdy jste lepily vy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí