Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já mám koupené jen testovací balení po 3 kusech a hned první náplast mi nesedí
. Mám pod ní červenou a dost svědivou reakci a další už nechci…
To je škoda. Mě vyhovuje, až na to, že nemám chuť na sex. Jinak bych ji brala moc ráda. Proto jsem se ptala, zda ji nechce někdo koupit.
Ahoj holky.Ja tu náplast uživam už 3 měsíc. Vse u me v pohodě, jedině co me štve, tak to proste nedrží. Možná první 3 dny ale 4den jsem šla na túru 20km a jak jsem se spotila, tak se mi naplast skoro úplně odlepila. Vecer jsem šla do vany a naplast uplavala úplně. Při vetsi fyzické aktivite, to prostě nedrží. Předtím se mi zas nalepila na tričko. Tak nevím kam lepit aby to spolehlivě vydrželo. Lepim na rameno ![]()
Holky, za pár dní jdu taky na to tak snad mi sedne, jak tak to čtu tak snad to bude o. k. doktorka říkala že to dobře drží
Holky, tak jsem si včera nalepila první náplast Lisvy a dneska mě celý den kůže pod náplastí pálí a svědí…jakou máte zkušenost? Má smysl počkat jestli to přejde nebo je lepší se na to rovnou vykašlat?
Tak náplast mám zdárně nalepenou a drží, tak uvidím jak dlouhou budu mít menstruaci, dneska 5 den, a krvácím pořád dost, tak snad to brzy ustane.
@marrieta1983 píše:
Libido v pohodě, žádnou změnu oproti době před antinou jsem nezaznamenala. Opravdu žádný negativní účinky jsem u ní nezaznamenala, žádný otoky, tloustnutí, změny nálad nebo teda něco podobnýho. Jen ty větší prsaTuším, že tím, že to nejde přes zažívací ústrojí, tak není důvod, aby bylo tělo zavodněný.
Dneska mi dr znovu nabízela Lisvy, ať ji zkusím. Ale můžu až v létě, tak si ji asi nechám napsat, na zkoušku. K Evře se můžu vrátit vždycky.
tak po 3 mesicich uzivani evry kilo nahore(ale zase sem dost zrala mam pred statnicema:) prsa o cislo vetsi a zadne zavodneni a hlavne zadna ztrata libida to sem u zadny HA Nezazila takze pro me zazrak jedine co mi vadi je teda kdxz odlepim naplast a mam mit tyden pauzu tak brutalni bolest hlavy jako a pak zase kdyz po pauze nalepim naplast a zacnu novy mesic opet bolest hlavy ale to vydrzim ![]()
Tak já to nevydržela a náplast hned první den musela odlepit. Ale asi je to hodně individuální…každopádně mi zbylo 8 náplastí k ničemu ![]()
Dobrý den, chtěla bych se zeptat za kolik kupujete Lisvy a kde?? Já dnes koupila v Praze v DR.Max za 1 100,–
Nevíte někdo o něčem levnějším?? Děkuji
Ahoj, ja lisvy mám zatím špatnou zkušenost, mam ji třetí měsíc mota se mi hlava a a sem jak k ničemu brní mě tělo a je mi fakt mizerně, pořad nevím jestli je to opravdu sté náplasti, nemate někdo stejné potíže?? Mám si ji odlepit a přestat používat???
Ahoj, já mám lisvy druhý měsíc, dnes lepím 6nálepku. Vlastně váhám jestli ji nalepit. Bolí mě docela dost hlava, skáče mi tlak a cítím se divně. Nic se mi nechce a je mi jak kdybych se cítila nemocná. Nesnesu žádnou antiko před rokem jsem si nechala vytahnout mirenu kterou jsem měla rok. Dušení, psychické potíže, neschopnost čehokoliv, bolest u srdce atd. Šílený jaterní hodnoty(pro tělo toxické)Myslela jsem že to nálepkama vyřeším, ale stavy se mi začínají vracet, tak zkusím možná ještě týden, pak měsíčky a asi nic.
Někdo tu psal že lisvy nejde přes žaludek a nezadržuje vodu v těle. blbost. nejde sice přes žaludek ale svinstvo vpouští do těla kůží. Vždycky jsou nežádoucí ûčinky, jen je člověk vnímá víc nebo nepřikládá k antiko.
Nevím ale jak se mám chránit. Ach jo. Asi pošlu chlapa na katasraci:-)
![]()
@Macck tak to je škoda že ti to nesedlo, já jí mám 2 měsíce a zatím vše o. k. tak snad to tak i zůstane
Ahoj holky, prosim porad te mi budu ted lepit prvni naplast lisvy. Ale v pribalovem letacku je uvedeno ze kdyz jsem predtim HA nepouzivala tak nalepit 1. den cyklu a jsem chranena hned, ale doktorka mi rekla nalepit az 5. den coz podle pribaloveho letaku se muze taky ale 7 dni pak musim pouzivat jeste jine ochranne prostredky. Kdy jste lepily vy? ![]()