Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já lepila první den menstruace, ptala jsem se u doktorky a ta říkala lepit první den. Jinak jsem před touto náplastí antinu nebrala žádnou.
Holky po Lisvy se vám taky zvětšila prsa nebo to umí jenom Evra? Evra ma ale vice hormonů nez Lisvy ne?
Holky já nalepila Lisvy včera a zatím asi dobrý. Nálepka drží dobře, doktorka mi poradila nalepit na podbřišek jakoby do kalhotek, žádné pálení ani svědění. Zatím pozitivní beru to, že mě není špatně a nemám bolesti břicha při menstruaci. HA jsem brala naposledy před cca 15ti lety, tak jsem z toho byla krapet nervózní. V září 2015 jsem byla na operaci s myomem, kde mi vzali celý vaječník s vejcovodem a od té doby silné krvácení i bolesti. S náplastí první i druhý den! zatím! bez bolesti
Co pociťuji je slabší únava, ale nemusí být náplastí. Tak až budu brát dýl dám vědět ![]()
Ahoj holky. Já na ni mám bohuzel alergii. Pry jsme jen dvě u dr.co zná. Po nalepení svědění a pod náplastí krvavý flek. Alergie na náplasti. Zbyly mi dvě náplasti expirace 9/2017. Kdybyste je někdo chtěl pošlu nebo předám za čokoládu nebo poštovné. Nechci to vyhodit
jsou drahý a někomu treba pomůže
Dobrý den, mám dotaz. Jsem nová uživatelka a nemůžu dávat příspěvek.. Začala jsem používat náplasti Lisvy a dala jsem si ji do 24. Hodin od prvního dne menstruace. Počítá se to stále jako první den? Protože mi jsme s přítelem měli 3. Den sex a praskl nám kondom. Tak nevím zda mám běžet pro prášek nebo to bude v pohodě.
@Diggy píše:
Já bych řekla že je to v pohodě.
Děkuji
. Já si nejsem totiž jistá.
@Janí píše:
Ahoj holky. Já na ni mám bohuzel alergii. Pry jsme jen dvě u dr.co zná. Po nalepení svědění a pod náplastí krvavý flek. Alergie na náplasti. Zbyly mi dvě náplasti expirace 9/2017. Kdybyste je někdo chtěl pošlu nebo předám za čokoládu nebo poštovné. Nechci to vyhoditjsou drahý a někomu treba pomůže
Dobrý den, pokud je to stále aktuální měla bych o zbylé náplasti zájem. V případě, že stále náplasti máte, můžeme se domluvit.
Edit admin - osobní údaje
Nepoužíváte někdo antikoncepční náplasti LISVY? Dr. mi je teď nově napsala a v žádné lékárně je nemůžu sehnat, prý je teď výpadek.
Ahoj lidi,
prosim Vas, rada bych koupila antikoncepci Lisvy jestli nekdo mate a nechcete, moc mi vyhovuje bohuzel je stazena z prodeje.
Predem diky
srdecne zdravi Michaela
To vám doktorka teda poradila dobře
vždyt už v příručce je jasné psané, že na toto místo se to lepit nemá
![]()