Antikoncepční náplast - Lisvy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1894
26.6.16 10:42

Já lepila první den menstruace, ptala jsem se u doktorky a ta říkala lepit první den. Jinak jsem před touto náplastí antinu nebrala žádnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.7.16 10:56

Ja kupovala za 945,– ale v lekarne u nas v Milovicich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
24.7.16 11:39

Holky po Lisvy se vám taky zvětšila prsa nebo to umí jenom Evra? Evra ma ale vice hormonů nez Lisvy ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.8.16 12:19

Lisvy

Holky já nalepila Lisvy včera a zatím asi dobrý. Nálepka drží dobře, doktorka mi poradila nalepit na podbřišek jakoby do kalhotek, žádné pálení ani svědění. Zatím pozitivní beru to, že mě není špatně a nemám bolesti břicha při menstruaci. HA jsem brala naposledy před cca 15ti lety, tak jsem z toho byla krapet nervózní. V září 2015 jsem byla na operaci s myomem, kde mi vzali celý vaječník s vejcovodem a od té doby silné krvácení i bolesti. S náplastí první i druhý den! zatím! bez bolesti :dance: Co pociťuji je slabší únava, ale nemusí být náplastí. Tak až budu brát dýl dám vědět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
25.8.16 09:12

Ahoj holky. Já na ni mám bohuzel alergii. Pry jsme jen dvě u dr.co zná. Po nalepení svědění a pod náplastí krvavý flek. Alergie na náplasti. Zbyly mi dvě náplasti expirace 9/2017. Kdybyste je někdo chtěl pošlu nebo předám za čokoládu nebo poštovné. Nechci to vyhodit :think: jsou drahý a někomu treba pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.16 09:41

Dobrý den, mám dotaz. Jsem nová uživatelka a nemůžu dávat příspěvek.. Začala jsem používat náplasti Lisvy a dala jsem si ji do 24. Hodin od prvního dne menstruace. Počítá se to stále jako první den? Protože mi jsme s přítelem měli 3. Den sex a praskl nám kondom. Tak nevím zda mám běžet pro prášek nebo to bude v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
1894
28.8.16 10:20

Já bych řekla že je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.16 11:07
@Diggy píše:
Já bych řekla že je to v pohodě.

Děkuji :). Já si nejsem totiž jistá.

• Citovat
  • Upravit
1
12.9.16 09:47
@Janí píše:
Ahoj holky. Já na ni mám bohuzel alergii. Pry jsme jen dvě u dr.co zná. Po nalepení svědění a pod náplastí krvavý flek. Alergie na náplasti. Zbyly mi dvě náplasti expirace 9/2017. Kdybyste je někdo chtěl pošlu nebo předám za čokoládu nebo poštovné. Nechci to vyhodit :think: jsou drahý a někomu treba pomůže

Dobrý den, pokud je to stále aktuální měla bych o zbylé náplasti zájem. V případě, že stále náplasti máte, můžeme se domluvit.

Edit admin - osobní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
12.10.16 11:11

Nepoužíváte někdo antikoncepční náplasti LISVY? Dr. mi je teď nově napsala a v žádné lékárně je nemůžu sehnat, prý je teď výpadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.10.16 17:44

@Borůvka4 Máte stále náplasti na prodej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.10.16 17:45

@Janí já bych je brala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.16 16:13

Ahoj lidi,

prosim Vas, rada bych koupila antikoncepci Lisvy jestli nekdo mate a nechcete, moc mi vyhovuje bohuzel je stazena z prodeje.
Predem diky

srdecne zdravi Michaela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.12.16 19:08

To vám doktorka teda poradila dobře :D vždyt už v příručce je jasné psané, že na toto místo se to lepit nemá :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
13.12.16 16:49

Ahoj, nemáte někdo na prodej náplasti Lisvy? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie