Podruhé těhotná - depka

8959
30.6.15 09:06

Podruhé těhotná - depka

Ahoj holky, poslední dny na mě jaksi všechno padá:-/ Jsem podruhé těhotná, ve 25.tt a už mám nahoře 9 kg.:( Do toho jsem celá olezlá, flekatá, tlustá, s velkým pupkem, navíc jsem malá (160 cm), takže i „normální“ velikost bříška k danému týdnu na mě vypadá větší. A vůbec mi nepřidává, když jdu po vesnici a někoho potkám a „Jééé, vy čekáte druhýýýý? Gratuluji a kdy?“, tak řeknu, že v říjnu… „ááááž v říjnuuuuuuu? A nemáš tam dvě? Hahahaha“… Vždycky si říkám, vtííííípnýý :| Do toho mám i obavy, jak to zvládnu potom.. Jestli nebudu syna odstrkovat a tak.. Na miminko se moc těším, ale bojím se. Děkuji za dočtení..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
30.6.15 09:13

Prijde mi to jako klasicke druhe tehotenstvi - vetsi bricho, horsi prubeh, obavy, jak to bude s prvnim… aspon teda ja to mela stejne a v okoli jsme to slysela obdobne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
30.6.15 09:13

@Lejaa no vidíš, mě zase několik lidí za sebou řeklo, že nemám skoro žádný břicho a že jsem s prvním teda měla větší, až jsem se začala bát, jestli tam to moje dítě vůbec roste/žije. Tak bych brala kousek toho tvýho většího břicha!

Potom to nějak zvládneme. Budeme muset:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
30.6.15 09:17

Já jsem byla při obou těhotenství fešanda :lol:. Ale lepší než naopak, když je ženská normálně flekatá s drny na hlavě a v těhotenství kočka. Na jiném stavu je krásné to, že člověk vidí světlo na konci tunelu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3788
30.6.15 09:18

@Lejaa

nic si z toho nedělej :*…já měla u druhého taky břicho šílený a nabrala jsem dost, doktorka mi říkala, že je to úplně normální - že od prvního těhotenství jsou už povolený ty vazy a svaly atd. a proto to „vypadá“, že je to břicho větší…fakt jsem to měla úplně stejně…spíš tě lituju teď přes léto, že budou hice…já teda rodila druhý koncem července a to bylo hice děsný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
30.6.15 09:20

@Ali-Ali
tak jsem ráda, že v tom nejsem sama.. Někdy jsem naprosto spokojená, jindy se na sebe podívám a zaplakala bych.. :| Navíc ještě 3 měsíce před sebou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
30.6.15 09:21
@Luminel píše:
@Lejaa no vidíš, mě zase několik lidí za sebou řeklo, že nemám skoro žádný břicho a že jsem s prvním teda měla větší, až jsem se začala bát, jestli tam to moje dítě vůbec roste/žije. Tak bych brala kousek toho tvýho většího břicha!Potom to nějak zvládneme. Budeme muset:)

Fáákt? To jo, to bysme se o ty naše břicha mohly podělit :)
Mám známou a ta je ve stejném týdnu jako já a nemá taky skoro žádné, jen jakoby se hodně naobědvala:)) a říká, jaký má pupek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
30.6.15 09:25
@Gerberka píše:
@Lejaanic si z toho nedělej :*…já měla u druhého taky břicho šílený a nabrala jsem dost, doktorka mi říkala, že je to úplně normální - že od prvního těhotenství jsou už povolený ty vazy a svaly atd. a proto to „vypadá“, že je to břicho větší…fakt jsem to měla úplně stejně…spíš tě lituju teď přes léto, že budou hice…já teda rodila druhý koncem července a to bylo hice děsný…

Děkuji:)
No na ty tepla se taky netěším.. Prvního jsem taky rodila na konci července a to bylo šílený, celý červen byly tropy a červenec to samý.. A v porodnici na chcípnutí. Teď to bude ještě horší, celý lééétooo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
30.6.15 09:27
@Kfětoslava píše:
Já jsem byla při obou těhotenství fešanda :lol:. Ale lepší než naopak, když je ženská normálně flekatá s drny na hlavě a v těhotenství kočka. Na jiném stavu je krásné to, že člověk vidí světlo na konci tunelu. :kytka:

:lol: jo, tak to je pravda. A pak ta dřina se shazováním přebytečných kil… :-D To je dalšímůj strašák, jak to zvládnu s dvěma.. Cvičení jsem moc nedala ani s jedním, syn je docela divočák, takže na mě moc nnezbejvá:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
30.6.15 09:47

No kecy jako nemas tam dve, bych na miste strelila hned jednu mezi oci. Urcite to vsecko zvladnes, stres postupne opadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.15 09:48

@Lejaa - můžu se zeptat, jak staré máš první dítko? A jak zvládáš péči o něj? Já jsem teď v 7.tt, doma 2,5 letá a i když zatím moc :poblion:, je pro mě těžké uvařit třeba oběd, když je manžel pryč.. Navíc jsem věčně unavená, bez nálady a i když se snažím, aby to malá nepoznala, je to těžké..že bude lépe? :hug:

• Citovat
  • Upravit
14110
30.6.15 10:02

@Lejaa taky jsem ve 25 tt, a le s pátým.. takže to není jé, vy čekáte druhé, ale jéé, už zase? :mrgreen: mám nahoře 5 kg, a le moje stehna mi přijdou jak sloupy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
30.6.15 10:06
@Anonymní píše:
@Lejaa - můžu se zeptat, jak staré máš první dítko? A jak zvládáš péči o něj? Já jsem teď v 7.tt, doma 2,5 letá a i když zatím moc :poblion:, je pro mě těžké uvařit třeba oběd, když je manžel pryč.. Navíc jsem věčně unavená, bez nálady a i když se snažím, aby to malá nepoznala, je to těžké..že bude lépe? :hug:

Syn bude mit teprve za mesic 2 roky, takze je to nekdy vyzivny. Ale bude lip, ja do 12.tt byl uplne na odpis, unavena, zle me bylo a pak jak kdyz utne. Ted uz mi zacina spis zavazet to brisko, unavena uz tak nejsem, jen ty vedra no :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
30.6.15 10:07
@eleny3 píše:
No kecy jako nemas tam dve, bych na miste strelila hned jednu mezi oci. Urcite to vsecko zvladnes, stres postupne opadne :kytka:

Ze? :D dekuji. Snad ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
30.6.15 10:12

9kg na 25tt mi nepříjde vůbec moc. ;) a už jsou před tebou JENOM 3 měsíce!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí