Podstoupení IUI

16
13.4.14 11:54

Podstoupení IUI

Ahoj všechny snažilky,
dnes jsem 11 den po IUI. Předtím jsem brala 5 dní Clostilbegyt, podstoupila jsem inseminaci a nyní beru tabletky na zahnízdění vajíčka. Je na tom zde někdo podobně?? Vyšla někomu IUI napoprvé?? Ve středu si mám dělat těhotenský test a docela se bojím zklamání. S přítelem se snažíme o miminko již přes dva roky a zatím neúspěšně. Když si pročítám různé články o inseminaci, tak všem děvčatům, co se to podařilo, tak měly nějaké příznaky. a já nic. jen mně bolí prsa a v podbřišku od inseminace téměř každý den. Ale přikládám to i tomu, že je těžké se v tom vyznat, protože mně bolívají prsa i podbřišek i před menstruací. Kdy jste si dělal kdokoliv z vás test po IUI?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2552
13.4.14 12:10

@k.stein Ahoj já jsem byla na IUI jednou a to nevyšlo a test jsem si ani nedělala prostě jsem čekala jestli to dostanu nebo ne. Někdo ty příznaky může mít a někdo nemusí :nevim: Další IUI jsem už ani nezkoušela nás tlačí čas vzhledem k věku takže jsme přešli hned na IVF…1 IVF nebylo na zavedení ani jedno embryjko 2 IVF bylo jedno a to se neuchytilo a teď sem podstoupila 3 IVF máme tři embryjka a zítra z nich budou odebírat buňky na genetické vyšetření…Držím moc palce, aby se IUI u tebe vydařilo a nemusela podstupovat nic složitějšího :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
13.4.14 12:43

@k.stein Ahoj, nám vyšla až 3. IUI. Aspon myslím, zatím to nemáme ještě potvrzené. Měla jsi pregnyl? Já měla minulý cyklus 12. den ještě pregnylovou čárku i když se říká, že to už není možné, ale asi se u mě držel dlouho. Tento cyklus, kdy nám to vyšlo jsem 11. den po ovulaci měla test sněhobílý. Testovala jsem pak až 14DPO a byla už vidět krásná druhá čárka. Tak držím palce, ať ji také najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
13.4.14 14:35

@Kyslíková gratuluju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
13.4.14 14:44

První těhotenství se povedlo IUI na poprvý bez jakékoli podpory léky. Neměla jsem žádné příznaky, prostě jsem až v den menstruace dělala test.
Druhé těhotenství vyšlo až na 3 IUI, ten měsíc jsem brala Clostilbegyt a máme dvojčátka, ještě před IUI nás ale upozornili, že se to může stát, měla jsem 4 velké folikuly. V dobu kdy jsem to měla dostat, jsem měla strašný bolesti v podbřišku a bála se, že to zase nevyšlo, ale naštěstí ano. :)
Držím moc pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.