zakladatelko … řekni švagrový, ať si z jiných nic nedělá a hlavně dětem jídlo nenutí . Můj jára (5let) jí aktuálně 3 týden ve školce a to jen proto že si netroufne pančelce odporovat a ona ho krmí .
Jinak od mala nežere a nežere (pardon jinak už to napsat fakt nejde :/) Jeho strava byla jogurt a 2 krajíce suchýho chleba,nebo piškoty, suchej rohlík a brambory. (to jako ne v jeden den ale to je tak všechno co jedl) nikdá jsem ho do jídla nenutila … prostě nechtěl tak nechtěl.
Spíš a´t malému vrazí do ruky lžičku ať jí sám, vidličku na brambory a pod … já jsem čekala 2 roky až začne jíst ve školce(jak mi každej tvrdil neboj až uvidí jiný děti) … zatím jsem spokojená aspoń s tím krmením, ale doma je to stejný, omáčku s knedlikem mi do huby neveme .
taky pil do 2,5 let sunar, aby měl aspoň něco …
Když jsem to dr řekla že nejí, tak na něj jen koukla řekla že na to nevypadá a neřešila… a váš malej holt je drobnější ale neřekla bych že podviživenej.
Věřím že ty kecy o tom člověka prudí, ale ono se to jednou zlepší .
zakladatelko … řekni švagrový, ať si z jiných nic nedělá a hlavně dětem jídlo nenutí
. Můj jára (5let) jí aktuálně 3 týden ve školce a to jen proto že si netroufne pančelce odporovat a ona ho krmí
.
.
.
Jinak od mala nežere a nežere (pardon jinak už to napsat fakt nejde :/) Jeho strava byla jogurt a 2 krajíce suchýho chleba,nebo piškoty, suchej rohlík a brambory. (to jako ne v jeden den ale to je tak všechno co jedl) nikdá jsem ho do jídla nenutila … prostě nechtěl tak nechtěl.
Spíš a´t malému vrazí do ruky lžičku ať jí sám, vidličku na brambory a pod … já jsem čekala 2 roky až začne jíst ve školce(jak mi každej tvrdil neboj až uvidí jiný děti) … zatím jsem spokojená aspoń s tím krmením, ale doma je to stejný, omáčku s knedlikem mi do huby neveme
taky pil do 2,5 let sunar, aby měl aspoň něco …
Když jsem to dr řekla že nejí, tak na něj jen koukla řekla že na to nevypadá a neřešila… a váš malej holt je drobnější ale neřekla bych že podviživenej.
Věřím že ty kecy o tom člověka prudí, ale ono se to jednou zlepší