Podváha dětí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.3.11 12:34

Podváha dětí? ?

Chtěla bych zná váš názor.. Píšu anonymně, protože jde o švagrovou,
V rodině ji nikdo nic neřekne ohledně dětí, každý si myslí svoje. Já váhu jejich dětí neřeším, máme svoje starosti, ale tchýně, její matka, ta to řeší pořád a taky její tchýně, takže obě babičky.
Má chlapce v červnu 3 roky, nevím výšku, ale říkala, že kupuje 98-104 a váží 11kg. Babičkám se to zdá hodně málo. Už i doktorka něco naznačila. Dcera půjde v září do školy, malá taky neni, opravdu průměr holka a váží 16 kg, bude mět 7 let..
Ona nechce nic slyšet, na žádné grafy se dívat, že to jsou jenom tabulky.
Zajímalo by mě jak to vidíte vy. Mají babičky pravdu, je to opravdu málo..
Sem tam o tom mluvíme, tak by mě zajímalo jak to vidíte a třeba bych ji doporučila se jít poradit…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21890
16.3.11 12:39

Tak asi je to mene,nez prumer,ale co se jako da delat??
Nekdo se muze stavet na hlavu a dite nepribere a nepribere,ne kazde dite je oplacane,par takovych znam :nevim:
Takze pokud detem dava „normalne“ jist,neresila bych.Neco jineho je,kdyby to byla nejaka fanaticka a deti omezovala v jidle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.11 12:42

no spíš děti ji neví vůbec. Jednou mi tak říkala a byla jsem svědkem, že ráno pulku vnitřku rohlíku, ptom vývar plné lžičky aSI 4,5, jogurt a večer třeba půlku párku… Říkala , že tak jí i starší, opravdu jakoby nechuť k jídlu a hlavně malý se tím schválně nadavuje - když má dá tak ho to už natahuje, ale je jako nenajezený, prostě jenom nemají potřebu jíst…

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
16.3.11 12:43

Moje holka má 6 a půl a váží 16kilo, ve třech letech měla 11kg. A to přímo žere! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4989
16.3.11 12:43

ja bych se tech kyl tak nedrzela, spis bych to brala, podle toho,jak vypadaji, jestli jsou vyhubli nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
16.3.11 12:45

A mohu se zeptat, co by s tím švagrová jako měla dělat, pokud jí dítě nejí? Tohle přece není tak jednoduché - má to do něj rvát násilím? Asi těžko…

Myslím, že pokud doktorka skutečně uvidí problém, pošle ji k odborníkům a na nějaká vyšetření sama.

A abych se přiznala, po přečtení Tvého příspěvku bych nechtěla být v kůži švagrové - jestli na ní takto „sedí“ celá rodina, musí jí z toho pěkně hrabat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.11 12:47

tak co mi tak říkala, tak všichni zahlédají, protože děti opravdu žebra, malá - 7 let obleče věci co má pro dvouleťáka v klidu..
Hlavně jde o to, že opravdu nejí. Nutí je, někdy v klidu, někdy výhružkami..
Nejhorší prý je, když oběd je ve 12 sní pár lžiček vývaru a jde ve 3 dát třeba jogurt a ne, ne.. a když mu dá do pusy, tak ho to vyloženě natáhne..
ALe to jako neni tím, že by mu nechutnal, to prý dělá na každé jídlo i když vyloženě předtím dlouho nejedl..

• Citovat
  • Upravit
1101
16.3.11 12:49

No já mám kluka 4.roky, vel.104 a váží 13.kg ptala jsem se doktora řekl mi že je hubenější po mě že já nejsem taky žádný tlouštík druhý syn má 11 kg a je mu 1rok a půl. Každé dítě je prostě jiné starší moc jíst nechce a u každého jídla je to boj aspoň že ve školce jí normálně nevím co jsi chtěla slyšet ale mě to příjde normální teda z mého hlediska, nemyslím si že by švagrová tyrala dítě hlady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
16.3.11 12:50

To je zas tema?moje mala vazi malo a je strasne droboucka tak se vyrojili famy jestli ji vubec davam najist,papa hodne,ale bude asi po tatovi tezko rict,u vas to muze byt to same

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.11 12:53

Jak to mám vědět co má švagrová vědět?? Já se ptám na radu ane že ji pomlouvám, jestli nechceš radit, tak nepiš.. a nenaznačuj, že ji pomlouvám…
CHtěla jsem vědět váš názor, protože to rodina řeší a sem tam mi tak něco poví… takže se zdrž obviňování jo..
K odobrníkům byla poslána několikrát odmítla…proto jsem chtěla vědět váš nároz

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.11 12:54

hlavně to nadavování…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.11 12:57

tak se všem maminkakám teda omlouvám, protože jsem se chtěla běžně zeptat a popsala jsem situaci a asi to zase bude, že ji pomlouvám děti… :think: takže buď poraďte a nebo prosím nepište, jak jako má přinutit děti jíst, jakobych na ni útočila, děkuji..
Hlavně když už něco dostane chlapec do pusy tak se nadává a někdy i vyzvrací

• Citovat
  • Upravit
10568
16.3.11 13:00
Anonymní píše:
Jak to mám vědět co má švagrová vědět?? Já se ptám na radu ane že ji pomlouvám, jestli nechceš radit, tak nepiš.. a nenaznačuj, že ji pomlouvám…
CHtěla jsem vědět váš názor, protože to rodina řeší a sem tam mi tak něco poví… takže se zdrž obviňování jo..
K odobrníkům byla poslána několikrát odmítla…proto jsem chtěla vědět váš nároz

tohle snad nebylo na me?jinak vzdycky kdyz se tu objevi nejaky tema jako je tohle tak se prece,udelaj dva tabory pro aproti nic si ztoho nedelej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.11 13:03

já si nic nedělám :think: To na Bohunku… jenomže když už opravdu člověk tady s něčím jde, tak většinou každý vidí , že je to pomluva, útok atd..
V neděli jsme byli u tchánovců a tak mi to říkala a já jsem přemýšlela, že se tady zeptám no, tak asi tak, a raději anonymně :mrgreen:
Hlavně jsem chtěla vědět názor na tu váhu, na to jídlo co s tím, a hlavně, to, že když už ten malý něco do pusy dostane, tak jakoby ten mozek mu řekl, že ne a nadáví ho to a prostě to vyzvrací

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.11 13:04

nevím jaké dva týbory, potřebovala jsem radu :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení