Podvod klikačka

Anonymní
14.9.22 17:28

podvod klikačka

Prosím o radu. Jako správný bl. beček jsem klikla na odkaz, který mi kamarádka poslala na whatsap. Soutěž dr. Max, 2× jsem klikla na nějaký klobouk, samozřejmě jsem vyhrála. Pak už jsem nepokračovala, nezadala jsem žádné údaje, nikomu jsem to nepřeposlala. Bylo to v mobilu. A ted dotaz, mohla jsem si něco natáhnout do mobilu? Nějaký virus? Naštěstí nemám v mobilu internetové bankovnictví, jen mi chodí potvrzovací sms.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Prostě Vodnář
14.9.22 18:15

Spíše ne, těmto klikačkám jde o ty údaje, které jste nezadala. Pro jistotu však vymažte veškerou historii toho dne v internetovém prohlížeči. Ale kontrola (kvalitním) antivirovým programem není od věci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.9.22 18:18
@Prostě Vodnář píše:
Spíše ne, těmto klikačkám jde o ty údaje, které jste nezadala. Pro jistotu však vymažte veškerou historii toho dne v internetovém prohlížeči. Ale kontrola (kvalitním) antivirovým programem není od věci.

tak jsem historii smazala, ani jsem nevěděla, že to jde i v mobilu :mrgreen: antivirák tam zřejmě je, pokud ho tam nainstalovali při prodeji. Jsem v tomhle nemožná

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
14.9.22 18:23

Prodejce většinou nic neinstaluje (pokud to není přání zákazníka), buď tam je od výrobce, nebo ne. Každý nemůže být technicky zdatný, to by byla naprostá katastrofa.

@Anonymní píše:
tak jsem historii smazala, ani jsem nevěděla, že to jde i v mobilu :mrgreen: antivirák tam zřejmě je, pokud ho tam nainstalovali při prodeji. Jsem v tomhle nemožná
  • Citovat
  • Upravit
24686
14.9.22 18:36

Ne. Šlo o to, abyste někam zadala své platební údaje a to jste naštěstí neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová