Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi nemáš představivost, vždyť kdejaká knajpa se může jmenovat např. U tří čepic, nebo U Kopretiny, U unaveného kolemjdoucīho… Stejně jako cukrárna mmch. u nás je U tří vězd( ale to má svoji vlastní historii).Jestli je to nějaký projekt, tak bych nad tím asi až tak nebádala, ale vymyslela bych si story proč se to jmenuje např. U hloupého kováře
Kavárna U hrnečku, u ouška, u zrnka. Kavárna sen…
Cukrárna laskonka, pralinka, u Babičky, v nebi, papulka…
Hospoda u Hada, bambus, u Fouky. Bistro A&b
… Čajovna dým, Modrá čajovna, Čajovna u Šálku
Já bych se vyřadila
Znám názvy jako: podnos, v zahradě, bota, na kanálu, hvězda, pusinka, pupík, u tří křížů, zelená, u slona, hruška, u Karla Vl,…
@Atisia píše:
S Miluši Bittnerovou🤭
Tak treba…Kafemlejnek, Kafárna
@Anonymní píše:
Dobrý den,
chci poprosit o vaši radu. Máme ve škole vytvořit projekt fiktivní kavárny, čajovny, cukrárny, hospody, bistra či třeba restaurace. Nějak si nevím rady s názvem. Poraďte mi prosím nějaký zajímavý název.
Děvče/chlapče, zapoj trochu fantazie. Ta se do života bude hodit víc než nějaké elaboráty. Jméno odvod od zaměření kavárny, umístění, majitele apod.
Moje kavarna se jmenuje Rosemary.
Používáme radi kořeni a bylinky. Máme radi umění ( O Rosemary, buď moji…) Jsme inspirováni francouzskou a italskou kuchyni a tady se ty bylinky hodně používají.
Zvažovali jsme Rosemary and Thyme, ale dlouhý název nám nepřišel vhodný.
Ale jak říkají holky - název by mel reflektovat cely projekt, mel by ho vystihovat.
Černý kafe.
Pro info - takto se jmenuje jedna skutečná kavárna. Dobrý podnik. Tak se mi název líbí, že si dovolím Ti ho navrhnout.
Příspěvek upraven 14.09.22 v 06:16
@Divná Bára píše:
@EMicina
Melta
Ahoj, doplnila jsem, že se takto jmenuje jedna skutečná kavárna, slušný zavedený podnik.
@EMicina píše:
Ahoj, doplnila jsem, že se takto jmenuje jedna skutečná kavárna, slušný zavedený podnik.
Jednoduchý název je vždy úspěch, cizojazyčných nesmyslů je všude dostatek
@Anonymní píše:
Dobrý den,
chci poprosit o vaši radu. Máme ve škole vytvořit projekt fiktivní kavárny, čajovny, cukrárny, hospody, bistra či třeba restaurace. Nějak si nevím rady s názvem. Poraďte mi prosím nějaký zajímavý název.
Jak chceš psát dál, když se sekneš u názvu?
@Divná Bára píše:
Jak chceš psát dál, když se sekneš u názvu?
nebyla bych tak přísná. Jen chybí fantazie. Právě to Černé kafe mě dostalo. A proto jsem vešla dovnitř. Dokonce jsem přešla silnici. Je naproti zastávky MHD u polikliniky, tak když jdu od doktora, zajdu na kávu do Černýho kafe.
Dobrý den,