Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga píše:
mně se z toho všeho líbí to „U tří zrnek“ - že se to špatně vyslovujeto by mě nebolelo, vždyť je to fiktivní kavárna, nezakládáš kamennou kavárnu, ale děláš projekt
Hlavně aby nezůstalo jen u názvu
@Divná Bára píše:
Je to takové tuctové, jako když se cukrárna jmenuje Pusinka, VětrníkMusíš tam dávat pojmenováni Kavárna?
To přece každý pozná jestli je to kavárna nebo papírnictví
Nebudu, ani jsem to neměla v plánu.
@Divná Bára píše:
Hlavně aby nezůstalo jen u názvu
Proč do mě pořád tak rýpeš? ![]()
U nás v Plzni je pár zajímavých podniků ![]()
Líbí se mi třeba Schovaná kavárna, nebo Šálek a Špunt (kavárna s vinárnou).
Hodný Vlk by mě asi pobavil třeba u té vegerestaurace, u kavárny, pokud by k tomu nebyl příběh (např. majitele), by mě to asi neoslovilo.
Nebo si pohrát s jménem provozovatele.
Mě by třeba napadlo, jsem Martina, teoreticky Týna
tak
TýnyKafe
slovní hříčka jméno/ tiny coffe (malý kafe) tajnýkafe (jakože dopřát si na tajňáka), navíc, u nás v Plzni se běžně říká mámy oči, strejdy kalhoty (jakože maminčino, strejdovo,…), takže Týny kavárna.
S vizuálem by se dalo pohrát…
V řeči „půjdem k Týně“, ale klidně do Tajný,…prostě jak by se to uchytilo u lidí
@Mar__tanka1983 píše:
Nebo si pohrát s jménem provozovatele.
Mě by třeba napadlo, jsem Martina, teoreticky Týnatak
TýnyKafeslovní hříčka jméno/ tiny coffe (malý kafe) tajnýkafe (jakože dopřát si na tajňáka), navíc, u nás v Plzni se běžně říká mámy oči, strejdy kalhoty (jakože maminčino, strejdovo,…), takže Týny kavárna.
V řeči „půjdem k Týně“, ale klidně do Tajný,…prostě jak by se to uchytilo u lidí
S vizuálem by se dalo pohrát…
Děkuji za nápad. Zní to dobře.
Já právě nejsem takto kreativní, proto jsem oslovila vás. No, slovní hříčka z mého jména by se mi líbila, ale mám tak blbé jméno… ![]()
@Anonymní píše:
Proč do mě pořád tak rýpeš?
Nerýpu, to je jen tvůj pocit, buď se s tím srovnej nebo to neřeš😊