Zdravení rodičů ve školce

Anonymní
13.9.22 13:03

Zdravení rodičů ve školce

Zajímalo by mě, jak je to správně se zdravením… Když přicházím do školky pozdravím každého, koho potkám bezohledu na to, jestli potkávám třeba rodiče z jiného oddělení (dítě má v jiné třídě, než je moje). Odpoledne se někdy potkám s rodiči, které jsem už pozdravila ráno. Pozdravili byste je znovu? Já to tak dělám, ale přijde mi, že pořád zdravím jenom já. Kdybych je nepozdravila, tak oni nehnou ani brvou. Jak je to správně?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24732
13.9.22 13:07

Já bych zdravila taky. Nebo alespoň kývla hlavou, pokud jsem je už ten den viděla. S rodiči ve škole se běžně zdravím pokaždé, když přijdou, klidně ráno i odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
13.9.22 13:10

Ano, pozdravila bych, protože si nepamatuju, koho jsem ráno potkala :-D Tak pro jistotu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
13.9.22 13:11

Většina rodičů bohužel nezdraví. Nějaká pravidla slušného chování, aspoň u nás ve školce, je nezajímají..když někam vejde, pozdravim. Odcházím, pozdravím…
No, není to pro každého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3061
13.9.22 13:14

Já jsem zvyklá zdravit kamkoliv vlezu, takže jo, pozdravila bych. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12617
13.9.22 13:16

DĚLÁŠ to správně, taky jsem takhle zdravila. Bohužel jsem byla v menšině :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
13.9.22 13:18

Taky zdravím, za to, že část rodičovstva je otroubená nemůžu.

Nejvtipnější byla matka, co mě teda časem začala zdravit v šatně školky, ale pokud jsme se potkaly mimo školku, tak mě i můj pozdrav statečně ignorovala.
Největší „hulváti“ se nicméně ve školce rekrutovali z řad tatínků. Asi byli chudáci tak grogy z toho, že musí odvédst/vyzvednout vlastní dítě, že na věci typu zdravení už asi neměli kapacitu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101795
13.9.22 13:19
@Zita Aussig píše:
Ano, pozdravila bych, protože si nepamatuju, koho jsem ráno potkala :-D Tak pro jistotu :-)

Mam to úplně stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
13.9.22 13:26
@Zita Aussig píše:
Ano, pozdravila bych, protože si nepamatuju, koho jsem ráno potkala :-D Tak pro jistotu :-)

asi tak. Radši dvakrát než vůbec.
Taky často zdravím jen já. Ale je to slušnost, a to, že se někteří dospělí lidé neumí ani pozdravit, je jejich boj. Já slušná budu, a učím to tak i mladýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3426
13.9.22 13:26

Zdravím, koho potkám :mrgreen: U nás ve školce jsou celkem slušní rodiče, ale taky se najdou kousky, které to obtěžuje. V naprosté většině matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
13.9.22 13:31

Mně většina neodpoví na pozdrav ani ráno, ale pro mě jsou to burani a odpoledne je pozdravím znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
13.9.22 13:33

Občas mě ve školce pobavilo, že když jsem pozdravila, tak se někteří tatínci na mě podívali takovým tím pohledem ustrašené srny :lol: :lol: :lol: to sem si kolikrát říkala, bože, do čehos to duši dal :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61120
13.9.22 13:36

Ja zdravím taky několikrát denně stejný lidi, třeba na vrátnici vrátný u nás v práci, ráno přijdu pozdravim, cipnu si a pri odchodu zsee pozdravim a odpo to samy :nevim: toho stejnyho opět pozdravim když vejdu a pri odchodu, asi tsk za pul minutu se rouzloucim :mrgreen: takže u jednoho to je ahoj a za pul minuty tak ahoj :mrgreen:
A u druhý dobrý den a za pul minuty nashledanou :mrgreen: lepší než tam vlitnout a hned vylitnout a teda ještě jsem tam nezažila nikoho, kdo by tam vlitnul bez pozdravu, přestože se videli uz ráno.
A ve školce mi přijde, že lidi taky normálně zdraví :think: máme školku na jednom dvoře se skolou a i rodiče školáků zdraví a to některý vidim poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
13.9.22 13:37

Zdravím ráno i odpoledne. Štve mě, že kolikrát mi někdo ani neodpoví. Hlavně se třebas i divím tomu, že kravaťáci a nanynky v kostýmcích nepozdravěj a většinou oni neodpověděj a pak přijde a pozdraví tatínek, kterej přijde z práce v ušmudlanejch montérkách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
13.9.22 13:43

@TeSudička Tak u nás naopak. Mám pocit, že právě ti v montérkách si myslí, že jsou nějací polobozi :roll:.
Jinak zdravím když vejdu a zdravím i když odcházím. Většinou lidi reagujou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová