Podvod na telegramu.
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@telegrampodovd ako to dopadlo? Mám podobnú skúsenosť aj keď nešlo o toľko peňazí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@telegrampodovd @telegrampodovd ako to dopadlo? Mám podobnú skúsenosť aj keď nešlo o toľko peňazí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se Veľmi zlá skúsenosť s nimi a ich poradentvom, tiež z ich komunikáciu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iams dostal jsem se k 70 tisicum. Zbytek zatím pořád nic a už jenom nějaký výmluvy. Už to ani neřeším. Naštěstí nešlo o žádnou velkou sumu, spíš jsem chtěl tímto příspěvkem zjistit kolik lidí má podobnou zkušenost a jak to řeší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podvody na Telegramu
@telegrampodovd Zdravím, také jsem asi „nalít“ na Telegramu dvoum investičním „groups“, které slibovaly zhodnocení vkladu investicemi do kryptoměn. Z ničeho nic se mi mezi kontakty objevilo pár skupinek, které tam řešily kryptoměny a mě to tenkrát (asi před půl rokem) celkem zajímalo, tak jsem je oslovil a zkusil jim poslat $220 a měl jsem slíbeno $550. Následovaly různé poplatky a dorovnání znehodnocené měny inflací, až se moje „investice“ vyhoupla na cca $1500 a peníze jsem stále nedostal nazpět, přestože jsem to měl už několikrát slíbeno a u jedné ze skupin mám dokonce založený účet na jejich webových stránkách. Do emailu mi přišlo „Withdrawal succesful“ a já už jen čekal, až mi pípne kryptopeněženka, že mi to už dorazilo. Samozřejmě, že jsem se nedočkal. Ti jejich „account manageři“ se mnou nadále komunikují a chtějí, abych jim poslal asi dalších cca 400 liber za nějaké KYC (know your client), po čemž má následovat už konečně výběr. A takhle pořád dokola..už jim nic posílat nechci a nebudu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jura779 píše:
@telegrampodovd Zdravím, také jsem asi „nalít“ na Telegramu dvoum investičním „groups“, které slibovaly zhodnocení vkladu investicemi do kryptoměn. Z ničeho nic se mi mezi kontakty objevilo pár skupinek, které tam řešily kryptoměny a mě to tenkrát (asi před půl rokem) celkem zajímalo, tak jsem je oslovil a zkusil jim poslat $220 a měl jsem slíbeno $550. Následovaly různé poplatky a dorovnání znehodnocené měny inflací, až se moje „investice“ vyhoupla na cca $1500 a peníze jsem stále nedostal nazpět, přestože jsem to měl už několikrát slíbeno a u jedné ze skupin mám dokonce založený účet na jejich webových stránkách. Do emailu mi přišlo „Withdrawal succesful“ a já už jen čekal, až mi pípne kryptopeněženka, že mi to už dorazilo. Samozřejmě, že jsem se nedočkal. Ti jejich „account manageři“ se mnou nadále komunikují a chtějí, abych jim poslal asi dalších cca 400 liber za nějaké KYC (know your client), po čemž má následovat už konečně výběr. A takhle pořád dokola..už jim nic posílat nechci a nebudu.
Tak když ti to slíbili na Telegramu.. Boha jeho… ![]()
Příspěvek upraven 19.12.22 v 14:02
- Citovat
- Upravit
Telegram
Máte také nějaké negativní zkušenosti s touto komunikační platformou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potřeba pomoci
Dobrý den, jsem v kontaktu na telegramu s jistým Petrem Novákem. Má projekt s investicemi do etherea a pomocí klientů vydělává a klienti by měli obdržet zisk z jejich investice. Máte někdo zkušenost s tímto člověkem a mohli mi poradit zda se mu dá věřit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AdamRievaj píše: Více
No jasně - každý, kdo našel pohádkovou cestu na zbohatnutí nedělá nic jiného, než pomáhá zbohatnout ostatním, místo aby si sám nahrabal
Jen mu tam ty prachy nasyp, ať se konečně má trochu dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot To nehrozí, spíš jsem hledal naprostou jistotu. Navíc mi i poslal svůj cestovní pas, který i když se po ověření zdá být nejspíš platný, potvrzuje to podvod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jasně Petře, nebo vlastně Adame
S kolika penězi se máme přidat i my ostatní? Za kolik peněz tě tlačí faktury? Neboj, my tě v tom nenecháme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot jelikož je z mé strany tato osoba zablokovaná tak už mu bohužel nepomůžu, můžete kdo budete chtít xd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě že ses kvůli tomu, abys nám o něm pověděl, zaregistroval na emimino ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!