Podvod na telegramu.

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
16.5.22 09:27

@telegrampodovd ako to dopadlo? Mám podobnú skúsenosť aj keď nešlo o toľko peňazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.5.22 09:29

@telegrampodovd @telegrampodovd ako to dopadlo? Mám podobnú skúsenosť aj keď nešlo o toľko peňazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.5.22 09:31

@martina.se Veľmi zlá skúsenosť s nimi a ich poradentvom, tiež z ich komunikáciu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.22 18:46

@Iams dostal jsem se k 70 tisicum. Zbytek zatím pořád nic a už jenom nějaký výmluvy. Už to ani neřeším. Naštěstí nešlo o žádnou velkou sumu, spíš jsem chtěl tímto příspěvkem zjistit kolik lidí má podobnou zkušenost a jak to řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.12.22 07:15

Podvody na Telegramu

@telegrampodovd Zdravím, také jsem asi „nalít“ na Telegramu dvoum investičním „groups“, které slibovaly zhodnocení vkladu investicemi do kryptoměn. Z ničeho nic se mi mezi kontakty objevilo pár skupinek, které tam řešily kryptoměny a mě to tenkrát (asi před půl rokem) celkem zajímalo, tak jsem je oslovil a zkusil jim poslat $220 a měl jsem slíbeno $550. Následovaly různé poplatky a dorovnání znehodnocené měny inflací, až se moje „investice“ vyhoupla na cca $1500 a peníze jsem stále nedostal nazpět, přestože jsem to měl už několikrát slíbeno a u jedné ze skupin mám dokonce založený účet na jejich webových stránkách. Do emailu mi přišlo „Withdrawal succesful“ a já už jen čekal, až mi pípne kryptopeněženka, že mi to už dorazilo. Samozřejmě, že jsem se nedočkal. Ti jejich „account manageři“ se mnou nadále komunikují a chtějí, abych jim poslal asi dalších cca 400 liber za nějaké KYC (know your client), po čemž má následovat už konečně výběr. A takhle pořád dokola..už jim nic posílat nechci a nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
19.12.22 11:22
@Jura779 píše:
@telegrampodovd Zdravím, také jsem asi „nalít“ na Telegramu dvoum investičním „groups“, které slibovaly zhodnocení vkladu investicemi do kryptoměn. Z ničeho nic se mi mezi kontakty objevilo pár skupinek, které tam řešily kryptoměny a mě to tenkrát (asi před půl rokem) celkem zajímalo, tak jsem je oslovil a zkusil jim poslat $220 a měl jsem slíbeno $550. Následovaly různé poplatky a dorovnání znehodnocené měny inflací, až se moje „investice“ vyhoupla na cca $1500 a peníze jsem stále nedostal nazpět, přestože jsem to měl už několikrát slíbeno a u jedné ze skupin mám dokonce založený účet na jejich webových stránkách. Do emailu mi přišlo „Withdrawal succesful“ a já už jen čekal, až mi pípne kryptopeněženka, že mi to už dorazilo. Samozřejmě, že jsem se nedočkal. Ti jejich „account manageři“ se mnou nadále komunikují a chtějí, abych jim poslal asi dalších cca 400 liber za nějaké KYC (know your client), po čemž má následovat už konečně výběr. A takhle pořád dokola..už jim nic posílat nechci a nebudu.

Tak když ti to slíbili na Telegramu.. Boha jeho… 8o

Příspěvek upraven 19.12.22 v 14:02

• Citovat
  • Upravit
2
19.12.22 11:25

Telegram

Máte také nějaké negativní zkušenosti s touto komunikační platformou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.24 12:50

Potřeba pomoci

Dobrý den, jsem v kontaktu na telegramu s jistým Petrem Novákem. Má projekt s investicemi do etherea a pomocí klientů vydělává a klienti by měli obdržet zisk z jejich investice. Máte někdo zkušenost s tímto člověkem a mohli mi poradit zda se mu dá věřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7958
18.7.24 13:18
@AdamRievaj píše: Více

No jasně - každý, kdo našel pohádkovou cestu na zbohatnutí nedělá nic jiného, než pomáhá zbohatnout ostatním, místo aby si sám nahrabal :D Jen mu tam ty prachy nasyp, ať se konečně má trochu dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
18.7.24 13:20

Ne :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.24 13:28

@rmot To nehrozí, spíš jsem hledal naprostou jistotu. Navíc mi i poslal svůj cestovní pas, který i když se po ověření zdá být nejspíš platný, potvrzuje to podvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7958
18.7.24 13:51

No jasně Petře, nebo vlastně Adame :mrgreen: S kolika penězi se máme přidat i my ostatní? Za kolik peněz tě tlačí faktury? Neboj, my tě v tom nenecháme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.24 13:53

@rmot jelikož je z mé strany tato osoba zablokovaná tak už mu bohužel nepomůžu, můžete kdo budete chtít xd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7958
18.7.24 13:56

Ještě že ses kvůli tomu, abys nám o něm pověděl, zaregistroval na emimino :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.24 13:58

@AdamRievaj pomoz sám sobě a neotravuj tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!