Podvod na telegramu.
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@AdamRievaj píše: Více
při přijímání trestních oznámení…
pokud chceš investovat do krypto, tak vol, prosím tě, osvědčené cesty…
tihle podvodníci ti naklikají nesmyslné grafy, nainstalují s tvou pomocí any-desk a do rána ti vyluxují účet přes Revolut, takže své prachy už nikdy neuvidíš, včetně předschválených úvěrů… běžně desítky až stovky tisíc za pár minut… konec krypto- pohádky…
peníze ti zmizí ve vteřině
zůstane pěkný grafík na památku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to podvod, znám minimálně 2 lidi, kteří mu naletěli. @AdamRievaj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@telegrampodovd píše: Více
Tak za právníka das 3000 za konzultaci max a to při 100k je nic tak co řešit? Bez si nějakého najít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AdamRievaj ja s nim tez komunikuji.. poslal mi pas poslal mi oceneni ze svycarska.. odepisuje 24/7 pridal si me na instagram.. ted mi poslal tohle viz nize. Skrz poplatek provize systemu.. no ja nevim komunikuje tak duveryhodne ale stale neverim.. tak stale vaham.. cekam na nejake recenze od nekoho kdo s nim vse dokoncil.. dokonce ma v telegramu i recenze od 3lidi namluvene video..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka606 píše: Více
Běž do toho určitě to není podvod když si s tebou píše na telegramu A PŘIDAL SI TĚ NA INSTAGRAMU… a říká že je to v pořádku.
![]()
JAK MŮŽOU BÝT LIDI TAK STRAŠNĚ BLBÍ!!!
PS: co ti proboha na té konverzaci přijde důvěryhodného? Ani nepíše správně česky, neumí správně skloňovat eviddentně používá překladač. Máš podepsanou reálnou smlouvu? K čemu ti je jeho pas který je pravděpodobně nějakého bílého koně nebo kradený nebo klidně falešný.
Pokud jsi mu už poslala peníze rozluč se s nimi a už mu/ respektive jim nic neposílej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova píše: Více
Jojo urcite
nevim kdo rekl ze do toho jdu 😂 😂 😂 ale tak necham vas pritom 🫰 nejsem tupa nana ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pas mela teta na policii falesny neni. Ta osoba semnou volala po videochatu. Mluvi cesky je cech ale vetsinu casu mluvi anglicky. I presto vsechno nejsem tupa nana jak nekteri ❤️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova Je to marný. Ještě hodně hloupých lidí naletí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka606 píše: Více
Já tedy nevím jaký čech by použil větu Můj osobní svoboda - v té konverzaci píšeš, že kvůli tomu že jsi poslala peníze dnes nemůžou ani tvé děti na kolotoč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Protoze nejsem tupa a penize sem mu neposlala. Psala sem ze mam poslednich 7k a to mu neposlu. Kluk je v blokaci
nejsem krava ❤️ zbohem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jako neuživatel telegramu bych se chtěla zeptat jak tato aplikace funguje oproti třeba Whatsapp. Ja ji nemam, ale manžel jo a temer ji nepouziva.. Kazdopadne jsem si nedavno vsimla, ze mu na tapetě pipla docela zvlastni zprava od jiste “Aileen” kde bylo jen “ano/ne? Cekam”. Nejak jsem to neresila, ale nedalo mi to a pote co si ji manzel asi precetl, tak jsem se koukla do teto aplikace a zkistila jsem, ze zprava s timto jmenem tam zadna neni. (Asi smazana/ nebo apka funguje pouze na heslo?)Nemyslím si, ze me manžel podvadi, ale nebudu popirat, ze me to nenapadlo… Pracujeme spolu a momentalne jsme 14 dni na dovolene. Otazka zni, muze vas tedy nejaky falesny profil kontaktovat?
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!