Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj vsichni, pozor na sbazaru byl clovek:jaroslava. suchaaa@seznam.cz, ktery nabizi fusaky od elodie details za 2000 a dalsi veci.Vim,ze jsem blba…platba zaplacena predem…klasika nejdrive to zacalo tim, ze uz to jde poslat. Potom, ze radeji posle pres PPL. Nasledne to nestihla.Ze prej byla na prodlouzenem vikendu a ze mi posle penize zpatky. Penize ani fusak nikde. Podala jsem trestni oznameni - kdyz se nascitaji nad 5000 Kc, tak treba stravi pristi rok v chladku. Verim, ze nas blbcu je vic.Ucet ma na sporitelne:3037194113/0800. Ted uz nic neinzeruje, ale urco nekde je.
Vim, jsem pitoma…
uz to neudelam ![]()
Tak pokud o dotyčném není nikde napsáno, že je podvodník, nedá se nijak chránit. Balík na dobírku taky nic neřeší, může v něm poslat cokoli za pár kaček. Jedině nakupovat přes prověřené e-shopy.
to si také myslím…ale třeba se to nějak sečte…a bude mít třeba nějaké problémy…ale v našem státě asi těžko… no jak se říká:za blbost se platí
Dobírka má malou výhodu v tom, že ten „vychytralec“ musí alespoň něco udělat. Musí něco zabalit a jít s tím na poštu. Když pošlu prachy předem, tak ten člověk nemusí NIC. Ale co bude v balíku, tak s tím mi dobírka nepomůže.
Na Sbazaru je koncentrace podvodníků… Není tam žádná registrace, hodnocení, nic… Nakupuj na Mimibazaru, tam je aspoň hodnocení a vidíš, co je člověk zač.
Me okradla taky a nahlasila jste to? Muj mail je ****** napiste mi zkusime s tim neco udelat, nechci ji to ken tak nechat
edit admin: smazán osobní údaj
jdete na policii…ono se to nascita… ja tam byla dnes…potrebujete emailovou komu ikaci a pokud to bude pres 5000 Kc dohromady tak ji obestavi ucet a nam vrati penize