Pohádky pro 2letou holčičku

221
9.12.11 10:58

pohádky pro 2letou holčičku??

maminky jaky pohadky poustite 2letym detem?uz mi dosla inspirace dekuji :) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
9.12.11 11:06

Krteček, Štaflík a Špagetka, Bob a Bobek, Maxipes Fík, Autobusy, Timmy, Pane pojdte si hrát, Mickyho klubík, Pat a Mat, Človíček, Bořek stavitel, Štěnátko a Cvrček, Berta a Ufo,Jen počkej zajíci, Bubáci a hastrmani,Pejsek a kočička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
9.12.11 11:15

Dcera má ráda krkonošské pohádky, ale spíš jen tu znělku jak přichází krakonoš. Jinak moc nevydrží se dívat, jsem celkem ráda, ale je pořád v pohybu. To syn ten se pěkně díval i na delší pohádku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Rampepurna
9.12.11 11:17

Nemám holčičku, ale pro inspiraci neva: Červený traktůrek
Ovečka Shaun (více slaví úspěch u tatínka)
Teletubbies (stupidní, ale někdy zaujme)
Malá čarodějnice (starej večerníček, Bohdalová)
Včelí medvídci

• Citovat
  • Upravit
5077
9.12.11 11:57

Ahoj,
tak já budu za exota, ale cíleně svým dvouleťáčkům nepouštím nic. Radši jim večer před spaním čtu. Máme včelí medvídky, ferdu mravence, žabák kvak a žbluňk apod.
Jinak z pouštěných znám ještě Mrňouskové (dávali v animáčkovi na barandově) nebo elmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
9.12.11 12:41

Pouštím pohádky odsud http://www.pred-spanim.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
9.12.11 12:53

Ahojda, tak nase dvouletacka vydrzi jedine u Krtecka a u pisnicek - poustime ji na DVD detske zpivanky (deti ze skolky si tam hraji a doprovazeji na nastroje) ;) To ji bavi mozna nejvic, taky si to zkousi na drivka a tamburinu a chvilema u toho tancuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.12.11 12:59

tak u nas vali pohadky od disney… lvi kral jednoznacne vede (dlouho to byla jedina pohadka kterou vyzadovala jiny nemely sanci :mrgreen: ), medvedi bratri, kniha dzungli, 101 dalmatinu, nemo, doba ledova…
pak krtecek, bob a bobek..a ted vede mala princezna co davaji na ct1 ve 4 odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.12.11 13:02
Laaja píše:
Ahoj,
tak já budu za exota, ale cíleně svým dvouleťáčkům nepouštím nic. Radši jim večer před spaním čtu. Máme včelí medvídky, ferdu mravence, žabák kvak a žbluňk apod.
Jinak z pouštěných znám ještě Mrňouskové (dávali v animáčkovi na barandově) nebo elmo.

se máš, že si to můžeš dovolit, já bych nenakrmila, nepřebalila nejmladšího, takže u nás jde Timmy, mají pohádku ráno, když krmím mimino, pak v poledne před spaním, když nejmenšího uspávám a pak při večerníčku, takže tři pohádky za den, hezky to komentují, tak se nebojím, že by jen čučeli..

teda občas šmírujou sousedy, mají okno 2m od nás v 90st. uhlu, tam pani vychovava deti tak, ze tam jede cely den tv s pohadkama, nejaky ten destky kanal ci co a kluci se obcas prilepi na okno a zírají, tak zatahuju žaluzie a máme v obýváku tmu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
9.12.11 13:03

Malymu je sice zatim rok a pul, ale co miluje jsou delsi znelky kreslenych pohadek. napr. Simpsnovi na Smolikovi - cas od casu poustim starsi dceri, tak na zacatek vzdycky kouka s ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
9.12.11 13:06
Taky Ti malinko závidím, protože u nás snaha číst byla a je, ale má ukecaná dcera mě číst moc nenechá. Je to divoška, ti mrňouskové ji trochu bavili :mavam:
Laaja píše:
Ahoj,
Jinak z pouštěných znám ještě Mrňouskové (dávali v animáčkovi na barandově) nebo elmo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
9.12.11 13:12

No ja kdyz se malymu snazim cist, tak mi bere knizku z ruky, stihnu tak jednu vetu, pak si chce cist sam… ale moje starsi byla taky takova, cist si nechala az tak od trech let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
4.1.12 22:19

holčičce je trochu přes rok a půl a miluje Mickeyho klubík, umí už i počítat do pěti, je to takovej naučnej serial. Super pro děti..Jeden díl je cca20min, a stáhla jsem si je z youtube, nebo jsou na ulož.to. je jich mraky..

**nebo Káťa a škubánek.. jo a mrňouskové taky dobrý.. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect