Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kde má být to pohlaví? Mě to přijde jako záda, možná bok. Takže ne.
Měla ses zeptat doktora, mně to u obou dětí na prvním screeningu řekl, pokaždé jiný lékař, ale oba správně…
A ty ses nezeptala, jestli doktor už pohlaví vidí? Me celkem velmi překvapilo, když mi sousedka doktorka říkala, že když doktor už na 1.screeningu vidi pohlaví, ze by mělo jit o kluky. Ale je to podle me individuální, kdo asi taky kdy chodí. Ja byla na začátku 14.tydne a my pohlavi znat nechceme, ale když jsem se doktorky ptala, jestli ona už pohlavi vidi, tak řekla, že ano. Tak jsem zvědavá, jestli budeme mít 3. kluka
Ale ja to opravdu nechci vědět, je mi úplně jedno, jestli to bude holka nebo kluk ![]()
@suzka1 píše: Více
Myslím, že jsem to měla v dokumentací jestli chceme znát pohlaví nebo ne. Vždycky jsem říkala že pokud si je jistej/jistá ať to řekne jínak ne. Pohlaví jsme se dověděli měsíc před porodem a to už mi bylo fakt jedno. Do té doby to bylo asi, možná.
Ruku do ohně za to nedám, ale pokud je to, co vidím, pohlavní hrbolek, tak holčička.
Nemáš nějakou lepsi fotku? Tady upřímně ani nepoznám, ze se jedna o dítě a to nemyslím zle, jen to mám tak divne rozostrene.
Nám to lékařka dokázala říct na začátku 12tt, ale upozornila, že je to tak na 70%, nicméně měla pravdu a čekáme holku.
Z téhle fotky bych to nepoznala, nám se dívala na utz opravdu mezi nožky.
@Markéta188 píše: Více
To asi ne. Ve 12tt jde pohlaví poznat pouze z boku podle sklonu pohlavního hrbolku. Pohlaví není ještě vyvinuto a mezi nožkama není co vidět.
@Janli píše: Více
Aha, tak to se omlouvám za zmatení, řekla nám to zrovna v době, kdy měla utz natočený mezi nohy ![]()
Ahoj, tak co myslíte? Kluk nebo holka?
Včera jsem byla na screeningu a doktorka pohlaví nekomentovala.
U zakladatelky si myslim, ze je pres hrbolek šňůra, ale pokud by nebyla, tak holka. Ale nejspis to z teto fotky nelze vycist.
@TeeeT já taky byla přesvědčena ze kluk z téhle fotky ale doktorka říkala ze je to nozicka
No uvidíme 😀 ❤️ jsme teprve 12tt
Ahoj, myslíte že lze z fotky poznat pohlaví?