Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, prosím 1dr řekl 5+4 a teď po týdnu jiný doktor 5+6( doktor predtim ma dovolenou) mám se bát 😞 😞nebo můžou mít jiný přístroj, v dubnu jsem potratula, tak se strašně bojím. Děkuji!!
To je normální, neřeš. Každý doktor má jinak přesný ultrazvuk a takto na začátku může být měření rozdílné.
@aaad přesně tak, vůbec tohle neřeš. Každý měří dribet jinak, mají jiné ultrazvuky..nestresuj se tim.
@aaad píše: Více
Muze to byt v pohode, dulezite je, aby se pak na dalsi kontrole objevila akce srdecni.
Proc kontrola po tydnu? To moc obvykle neni.
Beru utrogestan, byl už jeden potrat a měla jsem velké bolesti k večeru, tak jsem raději jela
@aaad píše: Více
A dalsi kontrola?
Muzes si zajit sama dvakrat na krev.
No nevim, ja bych z toho byla taky nesva teda. Dulezity je teda i, jaky byl po tom tydnu vyvoj. V 5+4 by mel byt videt i zloutkovy vacek, byl videt pred tim tydnem? Po dalsim tydnu, kdy by i v 5+4 byl zloutkovy vacek by uz melo byt videt embryo se srdecni akci. Co ti rekl doktor vcera?
Tezko rict, muze to dopadnout jakkoliv. Co rikal doktor? Vis presne kdy jsi mela ovulaci nebo prvni pozitivni test? Byla uz srdecni akce?
Hele takhle v začátku je to prostě buď a nebo
bohužel ti nikdo nepoví. Jediné, co můžeš dělat, je být v klidu, všechno dopadne tak, jak má. A já věřím že dobře ![]()