Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tak co myslíte, je to holka?
Tenhle ultrazvuk je z 37tt, do teto doby mi doktorka tvrdila, ze cekame chlapce..byla jsem na utz u jineho lekare kvuli checkin do porodnice a ten na me vybalil, ze cekame holcicku. Tak se ptam na nazor🙈
Příspěvek upraven 16.04.26 v 14:21
@Ketris Pridala jsem jeste jinou fotku
Ale teda tohle nezvladam, uz at je venku a vin to 100% 😀
Na te fotce nejde poznat nic, takze je to spis tipovacka. Ale i tak mi to na holku neprijde. Ta ma spise takove 3 carky. ![]()
@Unknown450 píše: Více
To jsou zvraty! Hlavně hodně zdraví a sil, ať už je to jak chce… ![]()
@Unknown450 nemas fotky z boku? Kdyz byl prcek mensi?
at jde aspon videt pohlavni hrbolek
@JancaS84 mimco je jakoby z boku..to zakrouzkovane je zadek a vystrkujicu pipina pry (doktor rikal, ze kdyby tam byl penis, tak je ten kluk chudak😀)
Jen pro poradek, nejdulezitejsi je zdravi, ale proste jsem zvedava a v soku 😀
@Unknown450 tak z teto fotky bych rekla 100% holka ![]()
Preji hodne zdaru
aspon mate prekvapko.. ![]()
@Unknown450 píše: Více
No podle té druhé fotky, bych řekla že to je spíš holka.
@Unknown450 Nechapu,že v dnešní době doktor nedokáže přesně určit pohlaví. Byla jsem nedávno s dcerou na 3D ultrazvuku a krásně bylo poznat co to je. Ani laik by se nespletl.
Z první fotky bych řekla kluk, z druhe holka
to bude překvápko… nam u třetího ditete rikali od začátku, ze asi holka, ale nejde to poradne videt, uvidíme příště. Příště to stejne, asi holka, ale neco se mi tam nezdá, mozna spis kluk, uvidíme příště… a takto az do porodu. Nakonec je to opravdu ta holka.
@Alušáček to prave taky uplne nechapu, proto jsem sve doktorce verila 😀 no uvidime s jistotou po porodu 🫢
@Midaku ja to z toho screeningu prave vubec nepoznala 😀 z ty fotky jen zadku a genitalii vidim kavove zrno no, zadny pinďa..ale nemam to vubec nakoukany, tak na svuj nazor uplne nespoleham🙈