Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Teda, mě do průkazky pohlaví nepsali.. Kloudne ho nevím ani ve 22tt…
![]()
Mě teda až v 16tt řekla moje gynekoložka že to vypadá na chlapečka a pak na 2. screeningu chlapečka potvrdili.
Mně řekl doktor pohlaví již na ult v 9. týdnu. Sice říkal, že to vůbec není jisté a že to pohlaví rozhodně nemám nikomu říkat, ale že pokud by si měl tipnout tak je to kluk, že tam něco vidí. A dnes máme téměř tříměsíčního chlapečka.
Mě to vyšlo u obou ve 12 řekli pohlaví a pak to v 16 a 20 už potvrdili jednou holka po druhé kluk do průkazky to nepsali jen do té zprávy
15. týden už bývá na určení pohlaví docela spolehlivý, i když pořád hraniční. Raději si to nech ještě příště potvrdit, ale nejspíš to tak bude.
Ale že to píšou do průkazky, to se divím. V jaké kolonce to máš? ![]()
@Marpolka Nechci ti brát iluze, ale fakt se jen zrovna trefil, měl to 51:49.
V 9. týdnu to není poznat ještě ani ze sklonu pohlavního hrbolku, to až tak od 12. a ještě ne zcela spolehlivě. Pro zajímavost, jak se to (ne)liší ještě v 11. týdnu:
Mě to do průkazky taky napsali. Ale až po druhém screeningu.
Nám řekli na prvním screeningu holčičku, potom od 18-19 tt kluk… A narodil se kluk ☺️️ ![]()
U prvního mi to doktor řekl v 16tt a bylo to tak, podruhé si nebyl jistý a dal typ, který nevyšel, ve 20tt už viděl druhé pohlaví.
Holky, dekuji za reakce;)
Pohlaví mi napsal přímo do kolonky, kde přesně nausu zítra, mam tehu prukazku v autě a už se mi v pyžamu nechce ven;)Jsem zvědavá, co bude na dalším ult ve 20tt…předpokládám, ze trefit holcicku moc dobre nejde…
Mě někdy par dní před 13tt řekla, že vidí náznak bambulky, ale že to ještě nemusí nic znamenat a v polovině 13tt už byl pindik, do teď se to jen potvrzuje
a v kolonkách ultrazvukových vyšetřeních mám nakresleno ♂️takže to tam také mám ![]()
Ahoj holky, řekl vám některým doktor pohlaví na ult v 15tt, ve 12tt řekl, ze je teda včas, dneska na kontrole se ptal, jestli to vědět chci, ze už je možné to vidět…
Miminko mělo uvnitř mejdan ale pak se mu povedlo zachytit nozicky a zadeček a mezi nozickama nic nebylo…říkal, ze kdyby to byl kluk, tak už má pindika. Profil mělo s hrbolkem ale zase by mu chyběly varlatka.Suma sumárum v tehu prukazce mam napsanou holcicku.