Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak je tam 50%sance že se to trefí a jinak ne nesedí…u prvního dítěte ano u druhého ne
Ahoj, jsem v 15tt a vnitrni intuice rikala kluk, kalkulacka holka.. no a doktor potvrdil holku ![]()
@Yasmina21 píše: Více
Přesně. U prvních dvou to sedí. U třetího ne.
Syn, první dítě, nesedí vůbec, narodil se 36+1, takže celkem dříve, ale nesedí to ani na očekávaný termín porodu.
Dcera, druhé dítě, sedí podle skutečného termínu porodu, ale nikoliv podle termínu početí ani podle očekávaného termínu porodu (té se taky nechtělo čekat, je 38+4tt)
nicméně mě nesklamala intuice ani v jednom případě. A současně na mě platily všechny ty babské povídačky typu, holka bere mámě krásu a kluk má rád uzené, kyselé a ostré ![]()
Vysel mi 4× chlapecek a mame 4 holky. Ale jsou divoke, lezou po stromech, hraji si s auticky (teda i s panenkami a sminkami).
Ahoj holky, když vyzkoušíte tady na stránce kalkulačku na výpočet pohlaví miminka, kde zadáte svůj datum narození a měsíc početí, vychází vám pohlaví vašeho miminka?😁 😇 já všechny co jsem zadala s kamarádkami, tak to vyšlo.. já se tedy začínám snažit o miminko, ale přijde mi to zajímavé
Děkuji za reakce a čas ☺️ 😇