Proč se nepřetáčí dítě na bříško?

11
7.1.25 12:59

Proč se nepretaci na bříško ??

Zdravím všechny :pankac: mam dotaz. Kazdy den cvicim se synem (5m)aby se otočil na bříško. Zkoušíme strany přes osu, zvedá pekne nožičky i si na ně sahal ale to přestal delat. Cviky které cvičíme mam od fyzio ke ktere jsme chodili kvuli predilekci ale to se spravilo a uz jsme nemuseli chodit. Koníčky pase pekne udrží se i si podá hračku. Ale na bříško se ne a ne přetočit bez pomoci. Na bříšku se mu líbí. K tomu přetočení ho stačí jen potuknout a už jde sám. Ale co mam už víc dělat aby se do toho pustil sám. Uz začínám být trochu frustrovaná a smutna z toh ze nám to nejde i přes tu velkou snahu kterou do toho oba vkládáme :( uz fakt nevim co kdyby mel někdo zkušenost nebo nápad co s tim budu rada za vše. Předem děkuji za odpovědi. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Eva2610
7.1.25 13:12

Má ještě čas - dcera se otočila na břicho přesně v den, kdy ji bylo půl roku. Taky jsem si zoufala. Když stačí jen potuknout, za chvíli se přetoči určitě bez pomoci. Nebud smutná a užívej si miminko. Kdybys měla i tak pocit, že něco není ok, tak ho nech zkouknout na fyzio.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.1.25 13:59

Tak netlač tolik na pilu a nech to na něm, to by ses zbláznila, když bys takhle stresována na všechno…pak to bude, proč nechodí, proč nemluví, proč má ještě pleny…

• Citovat
  • Upravit
6626
7.1.25 15:06

Vždyť má čas. Nesnaž se uspěchat vývoj, nebo to odnese mozek. Dítě se vyvíjí kontinuálně. Pokud to v jedné sféře uspěcháš, upozadí se jiná věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.1.25 15:07

@Janli dobre moc dekuji za odpověď. A za uklidnění nechám to tedy na nem 😂 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.1.25 15:23

@Eva2610 dekuji mic za podporu. Prave si rikam jestli treba moc necvičím jestli neni přetažený pak jestli to není málo. Nechci dělat chyby a trápí mě když nevidím nějaké výsledky. Jinak je to veselý zdravý kluk který má zájem o hračky ale asi to fakt moc přeháním a zaměřuji se na to. Jsem zdravotníka po dobu mateřské jsem si z toho udělala práci…bohužel asi😂 ale jsem hrozná pečlivost v péči o lidi a chod oddělení a nějak se to promítá o v péči o děti 😂 😂 😂 ale jsem hodna jen jak říkám nechci dělat chyby které by mohli uškodit dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.25 16:55

@Bibi9750 akorát že na dítě nedávají sopky :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat