Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Katii Asi se bála, že to nepozná.
Nemáš u sebe fotku? A nebuď tak zklamaná, zkrať si čas sháněním něčeho neutrálního a těš se na 20.tt, kdy už to bude i spolehlivější. ![]()
@Katii
Taky mi to doktor neřekl dřív než v 20tt. Odůvodnil mi to tím, že se nerad plete a při tom velkém Utz to bude vědět téměř jistě ![]()
asi jo, jinak si to neumim vysvetlit…fotku nemam, ta u moji doktorky stoji 200kc ![]()
@Katii v 17 tt to ještě nemusí být přesné a nějakým odhadům ve 13 tt bych moc nevěřila. Jistě jsou doktoři „kapacity“, kteří pohlaví poznají (trefí), ale na 1 % bych na to nesázela.
Já se pohlaví ani ve 20 tt nedozvěděla. Protože bylo mimčo špatně natočené a nebylo to vidět.
@Katii Tak si třeba nebyla jistá pohlavím. Proto nechtěla nic říct. U mě mi to teda řekl doktor v Praze v Podolí v 15+0 už
Ale malej děsně roztahoval nohy
Trefil se, máme kluka
Ale jsou i případy, kdy to ženská neví do konce těhotenství, jelikož se miminko špatně natáčí. Tak uvidíš v tom 20 tt, snad už pohlaví bude jasnější ![]()
Jsem rada, ze mi to nekdo konecne oduvodnil, moc vsem dekuju! ![]()
@Katii buď v klidu, já se ve 13tt dověděla že čekáme holčičku, tak jsem se začala těšit na růžové šatičky a v 16tt už z toho byl chlapeček ![]()
Doktorka si nebyla jistá a to schvaluji že neřekla /netipovala/ počkej si do toho 20tt tak to budeš mít jistotu ![]()
Neřekl/a ti to proto, že v 17tt není hrazený UZV pojišťovnou. Doktoři si jím jen kontrolují srdeční akci a nic nehledají. Čas na hledání pohlaví mají při tom hrazeném UZV ve 20tt (hrazené jsou 3 - ve 12, 20 a 30tt, jindy jen při potížích), podle toho si taky objednávají pacientky. Taky jsem si myslela, jak to budu vědět od 16tt a odbyl mě stejně jako tebe. U druhého už jsem se ani neptala..
@Katii ja som sa pytala na kazdom utz a neviem to presne dodnes a to za tyzden rodim.. moj dr sa to snazil zistit ale mimino nespolupracovalo, takze aj to sa moze stat ![]()
Moje gyndařka to tak brzo na svém UTZ nepozná tak to ani nezkoušela, na tom ve 20tt ti to řeknou už jistěji, myslím že gyndařka by hádala a pak bys mohla být zklamaná..lepší neříct než říct jen tak co ji napadne
Moje dr. to na svém UTZ poznala až kolem 30tt.
Mě to moje dr. taky neřekla, taky mě spíš odbyla, at si počkám na 20tt, taky mi spíš přišlo, že se tím nechce zabývat a přitom mimčo prohlížela, ukazovala mi zvětšené srdíčko, hlavičku a pak teda že najela a nic nebylo vidět, ale to mi spíš přišlo, že udělala jen tak, tak nám nezbývá než čekat a třeba se v tom 20tt dočkáme..
Ahoj, uz dlouho jsem se tesila, az mi doktorka dnes rekne pohlaví miminka, ale obávala jsem se, ze miminko bude otocene nebo tak neco a nedockam se. Jenze kdyz jsem se doktorky ptala, zda uz mi to dnes rekne, odbyla me s tim, ze az ve 20.tydnu na nejakem podrobnejsim vysetreni… Nevite o tom neco? Proc mi to nemohla rict uz dnes? Na miminko se podivala, poslechla, ale nic nezkoumala. Byla jsem pekne zklamana