Pohlavní styk (opilost)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
24.3.25 19:10

Pohlavní styk (opilost)

Ahoj, je mi 18 a za 5 měsíců budu mít 19. 3 dny po mých narozeninách se se mnou rozešel můj přítel a hodně mě to rozhodilo. Na Silvestra jsem byla s kamarádkou a jejími přáteli a jeden z kamarádů se o mě začal zajímat, tak jsem si řekla, že to zkusím, proč ne. Mám na mysli to, co se říká ‘body count’, tedy kolikrát jsem měla intimní styk s někým. Můj bývalý přítel byl můj první a tento byl druhý, ale dva týdny jsem brečela, protože jsem se cítila špatně, že jsem to udělala. I teď lituju, že jsem s tím druhým byla, ale pak se stalo něco, co mě ještě víc rozhodilo. Byla jsem s kamarádkou na oslavě jejích narozenin v klubu, hodně jsem pila a bylo mi špatně, takže jsem zvracela. K nám přišli dva kluci, kteří nám pomohli, protože jsme byly zrovna dost daleko od našeho bydliště. Kamarádka se nakonec vyspala s jedním z nich, ale já jsem byla pořád špatná. Jeden z těch kluků se mě pokusil oslovit, i když jsem mu říkala, že to nechci. I když jsem se snažila dostat pryč, pokoušel se mě dál kontaktovat. Nevím, jestli k něčemu došlo, protože jsem vůbec nic necítila, ale cítím se zmatená. Ráno, když jsem mu řekla, že to nebylo to, co jsem chtěla, omluvil se. I když jsem v tu chvíli nic necítila, teď se mi to všechno hodně motá v hlavě. Kamarádka mi říká, abych to neřešila, ale já se cítím špatně. I když to považuji za něco, co se nestalo, stále cítím, že jsem něco udělala špatně. Hlavně ze jsem zradila svého bývalého, kterého asi mam jeste ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16163
24.3.25 19:14
@Nela909 píše: Více
??? :think: Proč bys měla zradit bývalého? Je to snad bývalý :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
24.3.25 19:16

Já ti doporučuji nepít když potom nevíš co s kým děláš. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.3.25 19:17

@Dara90 jo to jo, ale neplánovala jsem to a hlavně když jsem řekla ne tak to udělal dal. Nevim jestli jsem rekla ze to bylo jeho poprvé a možná to chtěl mít za sebou takze mu bylo jedno jak mi bylo a tak. Proste me to mrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.3.25 19:18

@Dahlia0409 ja vim, je to bývalý. Ale furt si myslim ze si nezasloužil někoho jako jsem já ze jsem tohle udělala kdyz už spolu nejsme 7 mesicu. Hlavne je mi to lito ze jsem zradila spise i sebe, nebo takhle zklamala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16163
24.3.25 19:19

Máš pít tak, abys byla při smyslech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16163
24.3.25 19:20

Stále nechápu. Jako že už budeš do konce života bez chlapa, protože bývalý? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.3.25 19:22

@Dahlia0409 asi k němu mám větší city :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.3.25 19:23

@Dahlia0409 cekala jsem ze kdyz mi je blbě tak mě necha, byla jsem trosku při smyslech ale bylo mi dost blbě. Rikala jsem i ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3482
24.3.25 19:25

@Nela909 Na bývalého se vykašli, ale pij tak, abys věděla, co děláš. Při náhodném sexu pak mysli na ochranu. Taky jsem měla, když jsem byla mladá a divoká, asi 2-3 známosti na jednu noc, stane se, důležité je, ať to nemá nechtěné následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
24.3.25 19:26

Moje doporučení: Nepij, když to nezvládáš.

Začni pít, až nebudeš mít v hlavě guláš z rozchodu. Rozchody jsou těžké, často to vypadá jako konec světa, ale takových kluků ještě bude… netrap se kvůli bývalélmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16163
24.3.25 19:38

On se rozešel s tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22809
24.3.25 19:42

Jestli jsi řekla ne a něco bylo dalo by se to označit za znásilnění..něco podobného se stalo mě neteři loni, taky 18let, přespala s kámoškou u spolužáka, samozřejmě všichni na mol, spali v jedné posteli a on ji v opilosti prostě zezadu ojel i když mu řekla ne, byli v bytě i rodiče a měla strach křičet nebo tak, tak se nechala :zed: Taky z toho byla samozřejmě špatná, já to chtěla řešit, ona ne. Druhý den se jí prý omluvil, ale k čemu to je, když si pak holka nese následky. Kreten.
Nepij tolik abys o sobě nevěděla, kluci toho využívaj. Na bývalého se vykašli a pamatuj, pokud se jednou řekne ne, je to ne, jinak je to zneužití. Chceš to nějak řešit?
Tady máš nějaké kontakty

Příspěvek upraven 24.03.25 v 19:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35713
24.3.25 19:45

Bevalej tě má u zadku, vždyť spolu nejste víc jak půl roku, tak je čas přestat na něj čekat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16347
24.3.25 20:05

Je to prece uplne zbytecne, pit, nezvladat to a pak resit takove srač. ky. Proste nepij, pak se nic nestane, o cem bys nevedela. Nebo pij jen s kamoskama u kamosek doma, kdyz uz musis. Nikoho dalsiho nezvete. Tyhle spatne pocity si vyrabis sama svym nezodpovednym a rizikovym pristupem. Nedovol nikomu, aby ti ublizil, musis se o sebe postarat a ne byt namol. Je spousta chlapu, co vyhledavji podobne akce, aby ublizili. Chces byt ta slecna, o ktere vsichni mornalni muzi, co by stali zato vi, ze pije do nemoty? Asi ne, vid?

Na druhou stranu kolegyne ma syna 18 let a ten na kazde akci zachranuje nejakou slecnu, co se opila jako muzik a nevi o sobe. Lezi ve zvratkach, nebo mu pozvraci auto, veze ji domu rodicum :roll:.Treba pak zmatena slecna, co vystrizlivi zjisti, ze se neciti dobre a mileho kluka nepravem osoci, protoze toho jedineho si bude ona i okoli pamatovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová