Pohlavní styk (opilost)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13969
24.3.25 20:12
@Winter garden píše: Více

Trochu moc svaluješ vinu na tu holku.
Kluci mají taky mít vlastní sebeovládání a nikdy by neměli něčeho takového zneužít, a když už ano - na vině jsou oni, kor když říkala ne.
Jinak ale souhlasím, že by měla přestat pít. Nedělá ji to nic dobrého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27700
24.3.25 20:30

Takže se opiješ dáš každému koho potkáš, no doufám, že používáš gumu, za nás tyhle holky byli dost ošklivě nazývány, radím nechlastej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16447
24.3.25 20:34
@Lily-of-the-valley píše: Více

To vubec ne. Z neceho takoveho me neosocuj, to jsem nenapsala. Myslim si, ze ma byt pri smyslech, aby ji nikdo neublizil a vedela, co se kolem deje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.3.25 20:49

@Tayen nijak mi to nevadilo ale ted proste si rikam ze bych ho chtela zpet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.3.25 20:51

@Dahlia0409 jo rozešel se se mnou protože jeho mama nechtěla aby se mnou byl ale pozdeji se ke mně chtěl vrátit a tak no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35842
24.3.25 20:52
@Nela909 píše: Více

Ale nevrátil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.3.25 20:53

@Winter garden mela to byt dívčí jízda, jen my dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16347
24.3.25 20:56

A nevrátil se? A proč poslouchal matku? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16447
24.3.25 21:01

Priste zmetky nezvat, nepoustet do bytu, neinformovat, kde jste a nebo rychle vyhodit. Nebo odejit do taxiku, pozadat taxikare o doprovod. Kdo je pustil do bytu?

Proste nepij, nebo se to bude opakovat. Zmetku je spousta, co muzou ublizit holce v alkoholovem bezvedomi. Musis za sebe byt zodpovedna a nedat jim prilezitost.

Zmetek si te vytipuje, zfetuje te, odveze te nekam daleko… to prece nemuzes dopustit.

Dej se dokupy. Kdo o sobe u piti nevi, ten nema pit. Treba celej zivot. Vis to o sobe, tak se hlidej. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2088
24.3.25 21:10

Takže na Silvestra ses rozhodla zvýšit si svůj body count a byla jsi pak z toho špatná. Teď ses opila do němoty, nevíš, jestli jsi měla sex, a jsi z toho zase špatná. Tipuji, že se tímto snažíš zapomenout na svého bývalého. Ono to někdy funguje, ale u tebe zjevně ne. Jestli tyhle pocity nepřejdou, tak vyhledej odbornou pomoc.
Poučení z toho: Nepij, protože nejsi schopná odhadnout, kdy máš dost. Jinak to může nějaký parchant využít tak, že si to bohužel pamatovat budeš. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.3.25 22:23

@Dahlia0409 protoze jsem nechtela se vrátit ja, přišlo mi to blbé z toho co mi ve vztahu dělal. Ted jenom nevim co chci, jenom zmatena asi. Svoji mamu poslouchal protoze ji mel hodne rad, hlavne mu je 18 a mezitím ma jeho máma přístup ke všemu.. k bankovnímu účtu.. proste volali spolu každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.3.25 22:25

@pikola protoze jsem nechtela aby se vrátil, jako za každy měsíc se snažil ke mně dostat a ja nechtěla a ted jsem takova ze se vracet nechci ale chci aby to bylo stejne jako dřív. možná asi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16347
25.3.25 09:10

Takže jsi ho nechtěla a teď bys ho zase chtěla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.3.25 09:15

@Dahlia0409 ja sama nevim uprimne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33784
25.3.25 09:21

Nikoho jsi nezradila, už spolu nejste. Nepij, alkohol jen umocní tvoje špatný pocity a jak sama vidíš, najde se i někdo kdo tvou opilost využije. Nevíš jestli k něčemu došlo, a to je prostě špatně. Jsi mladá, užívej si, ale nepřeháněj to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová