Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Winter garden píše: Více
Trochu moc svaluješ vinu na tu holku.
Kluci mají taky mít vlastní sebeovládání a nikdy by neměli něčeho takového zneužít, a když už ano - na vině jsou oni, kor když říkala ne.
Jinak ale souhlasím, že by měla přestat pít. Nedělá ji to nic dobrého.
Takže se opiješ dáš každému koho potkáš, no doufám, že používáš gumu, za nás tyhle holky byli dost ošklivě nazývány, radím nechlastej
@Lily-of-the-valley píše: Více
To vubec ne. Z neceho takoveho me neosocuj, to jsem nenapsala. Myslim si, ze ma byt pri smyslech, aby ji nikdo neublizil a vedela, co se kolem deje.
@Tayen nijak mi to nevadilo ale ted proste si rikam ze bych ho chtela zpet
@Dahlia0409 jo rozešel se se mnou protože jeho mama nechtěla aby se mnou byl ale pozdeji se ke mně chtěl vrátit a tak no..
@Nela909 píše: Více
Priste zmetky nezvat, nepoustet do bytu, neinformovat, kde jste a nebo rychle vyhodit. Nebo odejit do taxiku, pozadat taxikare o doprovod. Kdo je pustil do bytu?
Proste nepij, nebo se to bude opakovat. Zmetku je spousta, co muzou ublizit holce v alkoholovem bezvedomi. Musis za sebe byt zodpovedna a nedat jim prilezitost.
Zmetek si te vytipuje, zfetuje te, odveze te nekam daleko… to prece nemuzes dopustit.
Dej se dokupy. Kdo o sobe u piti nevi, ten nema pit. Treba celej zivot. Vis to o sobe, tak se hlidej. ![]()
Takže na Silvestra ses rozhodla zvýšit si svůj body count a byla jsi pak z toho špatná. Teď ses opila do němoty, nevíš, jestli jsi měla sex, a jsi z toho zase špatná. Tipuji, že se tímto snažíš zapomenout na svého bývalého. Ono to někdy funguje, ale u tebe zjevně ne. Jestli tyhle pocity nepřejdou, tak vyhledej odbornou pomoc.
Poučení z toho: Nepij, protože nejsi schopná odhadnout, kdy máš dost. Jinak to může nějaký parchant využít tak, že si to bohužel pamatovat budeš. ![]()
@Dahlia0409 protoze jsem nechtela se vrátit ja, přišlo mi to blbé z toho co mi ve vztahu dělal. Ted jenom nevim co chci, jenom zmatena asi. Svoji mamu poslouchal protoze ji mel hodne rad, hlavne mu je 18 a mezitím ma jeho máma přístup ke všemu.. k bankovnímu účtu.. proste volali spolu každý den
@pikola protoze jsem nechtela aby se vrátil, jako za každy měsíc se snažil ke mně dostat a ja nechtěla a ted jsem takova ze se vracet nechci ale chci aby to bylo stejne jako dřív. možná asi to.
Takže jsi ho nechtěla a teď bys ho zase chtěla ![]()
Nikoho jsi nezradila, už spolu nejste. Nepij, alkohol jen umocní tvoje špatný pocity a jak sama vidíš, najde se i někdo kdo tvou opilost využije. Nevíš jestli k něčemu došlo, a to je prostě špatně. Jsi mladá, užívej si, ale nepřeháněj to.