Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj:-)
5.9. 2013 byla na ukonceni tehotenstvi v 16tt z duvodu Downa:-( Vyvolavali me porod + revize delohy. Nocmene miminko jsem netlacilo, odeslo mi s tela samovolne
![]()
Pohlavni styk ke konci sestinedeli? Mate zkusenost??? A da se otehotnet i v sestinedeli???
No riskovat se nemá, to asi víš, ale otěhotnět určitě lze. Znám kolem sebe i děti počaté v šestinedělí.
@neominka, to je mi lito
ja mam zkusenost s otehotnenim po samovolnem potratu 2. mesic. Bylo mi receno dat si 3 mesice pauzu, ale nechtela jsem cekat…slychavala jsem a verim tomu, ze kdyz je telo pripravene na dalsi tehotenstvi, podari se
Zkusit muzete…
@neominka píše:
Ahoj:-)
5.9. 2013 byla na ukonceni tehotenstvi v 16tt z duvodu Downa:-( Vyvolavali me porod + revize delohy. Nocmene miminko jsem netlacilo, odeslo mi s tela samovolne![]()
Pohlavni styk ke konci sestinedeli? Mate zkusenost??? A da se otehotnet i v sestinedeli???
ano možné je otěhotnět a já jsem toho důkazem.
potratila jsem 28.12.2012 a měli jsme během 6nedělí asi 2× styk a pak ke konci a to jsem netušila že se to zrovna i povede, první porevizní MS dorazila po 6 týdnech. podle propočtů jsem otěhotněla těsně buď před MS nebo těsně po ní.
Zkušenost mám a dobrou
nějak to nešlo vydržet
směle do toho a ať se dílo podaří
![]()
Jestl se na to cítíš, tak proč ne
Já jsem v šestinedělí otěhotněla. Po jediném, chráněném styku ( chránili jsme se asi málo) ![]()
Jsem 11 dni po porodu, takze asi pockam jeste chvili, ale miminko bylo male v16tt takze odeslo me z tela samo po vyvolavanem porodu. Uz ted se citim, ze bych mohla delat rekordy:-) Ale to jeta fyzicka stranka, ta druha je spatna:-( Pokazde kdyz zavru oci citim jak me miminko jde z meho tela pryc.-( Proto touzim po miminku i pres to vsechno co se doporucuje.
Jenze jsem po revizi delohy.-(((((
Dekuju.-) za dobry zpravy.-*
ja jsem po revizi delohy, tak snad se vse zahoji dobre