Pohlavní styk v šestinedělí?

94
16.9.13 20:27

Pohlavni styk v sestinedeli???

Ahoj:-)
5.9. 2013 byla na ukonceni tehotenstvi v 16tt z duvodu Downa:-( Vyvolavali me porod + revize delohy. Nocmene miminko jsem netlacilo, odeslo mi s tela samovolne :-( :-(
Pohlavni styk ke konci sestinedeli? Mate zkusenost??? A da se otehotnet i v sestinedeli???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
16.9.13 20:36

No riskovat se nemá, to asi víš, ale otěhotnět určitě lze. Znám kolem sebe i děti počaté v šestinedělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
16.9.13 20:38

@neominka, to je mi lito :( ja mam zkusenost s otehotnenim po samovolnem potratu 2. mesic. Bylo mi receno dat si 3 mesice pauzu, ale nechtela jsem cekat…slychavala jsem a verim tomu, ze kdyz je telo pripravene na dalsi tehotenstvi, podari se ;)Zkusit muzete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
16.9.13 20:38
@neominka píše:
Ahoj:-)
5.9. 2013 byla na ukonceni tehotenstvi v 16tt z duvodu Downa:-( Vyvolavali me porod + revize delohy. Nocmene miminko jsem netlacilo, odeslo mi s tela samovolne :-( :-(
Pohlavni styk ke konci sestinedeli? Mate zkusenost??? A da se otehotnet i v sestinedeli???

ano možné je otěhotnět a já jsem toho důkazem.
potratila jsem 28.12.2012 a měli jsme během 6nedělí asi 2× styk a pak ke konci a to jsem netušila že se to zrovna i povede, první porevizní MS dorazila po 6 týdnech. podle propočtů jsem otěhotněla těsně buď před MS nebo těsně po ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
16.9.13 21:09

A vsechno bylo v poradku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
16.9.13 21:18

Zkušenost mám a dobrou :mrgreen: nějak to nešlo vydržet :oops: směle do toho a ať se dílo podaří :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
16.9.13 21:18

Jestl se na to cítíš, tak proč ne ;) Já jsem v šestinedělí otěhotněla. Po jediném, chráněném styku ( chránili jsme se asi málo) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
16.9.13 21:24

Jsem 11 dni po porodu, takze asi pockam jeste chvili, ale miminko bylo male v16tt takze odeslo me z tela samo po vyvolavanem porodu. Uz ted se citim, ze bych mohla delat rekordy:-) Ale to jeta fyzicka stranka, ta druha je spatna:-( Pokazde kdyz zavru oci citim jak me miminko jde z meho tela pryc.-( Proto touzim po miminku i pres to vsechno co se doporucuje.
Jenze jsem po revizi delohy.-(((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
16.9.13 21:25

Dekuju.-) za dobry zpravy.-*
ja jsem po revizi delohy, tak snad se vse zahoji dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek