Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A nebude pro tu práci vadit, že to nebude autentické? Že ti ty maminky napíší pohled „jenom jako“?
Kdybych byla oponent, to by bylo první, co bych ti vytkla, a pokud by to byla nějaká stěžejnější část práce, myslím si, že by to mohlo být bráno jako dost zásadní nedostatek.
Doporučovala bych ti spíš zkusit, jestli ti někdo nebude ochotný (třeba za nějakou drobnou odměnu?) oskenovat opravdový pohled, který dítěti na tábor posílal (aspoň u nás v rodině se ty pohledy celkem schovávaly, když jsem byla malá).
U nás se na tábory posílají pohledy elektronicky a vedoucí to tisknou, potom to smažou. Je to rychlejší než pošta a zdarma, ne za předraženou známku.
Podle mě bys měla volit participanty výzkumu, kteří děti mají a kterým děti na tábor jezdí. A možná nějak rozkategorizovat podle věku. Kdybys nechala oskenovat pohled, už by to nebylo anonymní a byly by do té práce potřeba souhlasy participantů a to se někdy blbě shání a někdy k vůli tomu participant na poslední chvíli „cukne“.
Moje děti na tábory jezdí, klidně Ti zítra něco napíšu-povzpomínám nebo i zkusím dohledat ve svém mailu, v případě zájmu nebo bližších informací o věku a pohlaví pošli SZ, do diskuze nic psát nebudu.
@Pears206 Šlo by to oskenovat se zakrytou adresou, jen tu část se vzkazem. ![]()
Kdybych nasla, klidne Ti vyfotim neco realneho. Nicmene starsi dcera je sberatelka artefaktu, ale strasna bordelarka, tak nevim, jakou mam sanci neco najit. Psala jsem ji jich ale uz nekolik.
@Tereza209 OK, zkusim mrknout pres vikend, mne pak vecer blilo dite, tak jsem mela ponekud jine starosti
.
Já mám doma schovanou kupu svých táborových pohledů, tak kdybys chtěla ofotit něco reálného, tak se ozvi do SZ
Kdyby ještě někdo něco našel, budu moc ráda pokud se semnou podělíte, klidně do zprávy
děkuji moc ![]()
Ahoj, pro svoji bakalářskou práci hledám maminky, které by byly tak hodné a napsali pár řádků pro své dítě, které je na táboře. Tzn. máte dítě na táboře a chcete mu poslat pohled, co by v tom pohledu bylo?
Texty bych potom použila přímo do bakalářské práce na téma, komunikace mezi dítětem a rodičem při delším odloučení.
Děkuji za pomoc