Vracející se blioza? viroza?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
ludmilaadamkova
1.4.22 09:56

vracející se blioza? viroza?

Ahoj holky.. po období zdraví se to u nás pokakalo a to doslova.
Malá před třemi týdne jendodenní blioza… druhý den už dobrý další den už mohla do školky…
za týden to samé to jsem ji nechala doma 3 dny. zvracela vždy jednou v noci.. ovšem teď ve středu kolem 5 večer to začalo masakr,… zvracení co 20 minut… neudržela nic.. včera celý den pospávala nevzracela ovšem vylítla teplota na až 39. DNeska teplotu nemá… opět chce vzracet nemá co.. dáví se ale teplotu nemá. Tekutiny udrží. Čurá.

Volala jsem pediatrovi, řekl že když teploty nemá tak dobrý, pokud udrží tekutiny že máme vydržet do pondělí a pokud se to nezlepší ráno v po dojet že mě objedná. Nejí nic strochuu suchý rohlík a škemrá piškoty, ale to vím že až o mnoho požději.

Máte to tak teď někdo taky tak že se vám vrací bliozy? ona má tedy i trochu průjem.. respektive když jde na velkou je to tekutý.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10841
1.4.22 11:12

Nám se to takhle točilo a vracelo v práci, pracuji u dětí. Trvalo to snad 3 týdny, než se to protocilo na všech odděleních. Některý děti jeden den děs, další dva dny dobrý a pak zase děs. Je toho teď všude plno. Malej mi problil minulou sobotu, celý den. Nebyl schopný udržet lžičku tekutin. Večer to přestalo, už nezvracel, ale zažívání má rozhozeny. Včera poprvy to na wc nebyl průjem. Je na dietě a do školky jsem ho tenhle týden nedavala. Držím palce, ať je to brzo za vámi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
1.4.22 18:04

Teď to zažíváme. Minulý týden v noci ze čtvrtka na pátek zvracení, trvalo do soboty..v neděli ok. V pondělí školka, přišel domů a za hodinu zimnice, teplota. Další den zvracení. A opět teploty. Bolest bříška. Ve středu jsme šli k pediatře, koukla do krku a prý angína 🤷🏼‍♀️. Nasadila ATB. Ve čtvrtek už jsem lehla taky, zvracení, kašel, škrábání v krku, zimnice a teplota. Prostě hnus. :zed: teď už nezvracime, teploty nemáme, jen já mám kašel a škrábe me v krku. Malej je o dost lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
1.4.22 18:07

.

• Citovat
  • Upravit
10425
1.4.22 18:21

Máme teď doma. Zatím je to jeden den zvracení a pak dva dny horeček a velké únavy. Uvidíme, jak se to vyvine dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
1.4.22 18:26

@sakota tak to vypadá podobne jako u nás… nejhorší je že jak se jí udělá lépe tak loudi asi má velký hlad ale prostě musím být tvrdá.

• Citovat
  • Upravit
17865
1.4.22 18:37

Proběhlo i u nás, dvoudenní, zvracení + vysoké horečky, pak ok a po dvou dnech znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí