Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nasi malou na Cernym moste ve 2apul nevzali, samostatna byla, cistotna taky
. Uz si nepamatuju, jak to zjistovali.
Mmch…proc anonym
?
Ano, musí se předložit kartička pojišťovny a podle mě na to koukají. Dceru tam taky dávám, líbí se jí tam, ale začli jsme až v těch třech letech. Myslím, že to asi neukecáš, můžeš to zkusit, ale podle mě si na to dávají pozor, aby pak neměli nějaký malér. Navíc rodné číslo dítěte se vyplňuje i do té jejich přihlášky. A jestli se chystáte o víkendu, tak posledně se stála fronta na hernu až skoro ven, takže myslím že bude líp vzít protentokrát ještě dítko sebou do obchodu ![]()
Nevezmou. Kontroluji to. A maji urcity pocet deti a nad ten proste neprijimaji..
Jak psaly nade mnou - chtějí nějaký doklad dítěte, nejčastěji kartičku pojišťovny plus doklad rodiče (občanka). Do tří let prostě smůla.
Mladší děti nemůžou vzít i kvůli pojištění, vyjímky nedělají.
Ale jinak můžeš využít jiné služby - máš nárok na Škudlíky pro malého, když přijdeš v den narozenin, tak dostane tričko a sladkost, můžeš mu koupit dětské menu v restauraci,…, to není omezeno věkem 3 roky, to je pro všechny děti do 12 let.
Nevíte jestli hlídání v IKEA Zličín? A jak staré děti? Díky moc
Chci se zeptat. Mám v nejblizsi dobe cestu do Brna do Ikei a malý má 3 roky az v unoru. Rad si vyhraje s detmi. Myslite ze kdyz se domluvim, nechaji ho tam i kdzy mu jeste nejsou 3 roky? Nebo jak to zjistuji? Podle Karticky zdrav. pojistovny? A nebo zalhat a říct ze 3 roky uz ma. Stejně uz je velky skoro jako 4 letak