Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj. Existuje v IKEA koutek, kde pohlídají děti? Malá má tři a něco a jde mi o brněnskou pobočku, ale ta služba je všude asi stejná. Jak se pohybují ceny a jak to tam vypadá, malá je dost divoká…
Díky, nikde na webovkách jsem to neobjevila.
V Brně je dětský koutek ale nevím, jestli tam dítě někdo pohlida nebo musí být pod dozorem rodičů.
@krrrenka Nevím jak v Brně, v Praze od 3 let pohlídají, ale bývá problém v tom, že nemusí být volno. Plus je tam myslím nějaká maximální doba, už přesně nevím kolik, jo a je to zadarmo.
@LN Je to tam tak napsané záhadně.. no snad profesionálně pohlídají. Škoda že tam nejsou fotky jak je to velké, jestli tam dítě hodinu má co dělat. Každopádně díky!
@krrrenka Očekává se, že se dítě zabaví samo, pokud začne brečet či tak podobně, tak ti volají na pípák, který při odevzdání dítka nafasuješ a jdeš si ho vyzvednout.
Je tam velký dětský koutek, kde dítě od 3 let pohlídají zdarma maximálně na 2 hodiny. Dostaneš pípák a kdyby něco, zavolají ti a ty si dítě přijdeš vyzvednout.
Jo a nesmíš se v době hlídání vzdalovat mimo Ikea, venku pípák nemá dosah
V Brně pohlídají, maximálně na dvě hodiny a nesmíš se vzdálit z Ikey, kdyby tě vyvolávali rozhlasem v případě nějakého problému… je to zadarmo, jen na začátku musíš vyplnit dotazník s údaji o dítěti a na záda dítě vyfasuje samolepku s číslem… ![]()
@silvik.sk to píšeš o Brně? My jsme tam byli někdy v květnu a nic takového nám nedali…
Možná je to tím, kolik je hodin, ale četl jsem: „Pojídají v IKEA děti?“
Celkem mě to zarazilo… ![]()
Chci se zeptat. Mám v nejblizsi dobe cestu do Brna do Ikei a malý má 3 roky az v unoru. Rad si vyhraje s detmi. Myslite ze kdyz se domluvim, nechaji ho tam i kdzy mu jeste nejsou 3 roky? Nebo jak to zjistuji? Podle Karticky zdrav. pojistovny? A nebo zalhat a říct ze 3 roky uz ma. Stejně uz je velky skoro jako 4 letak ![]()
Nasi malou na Cernym moste ve 2apul nevzali, samostatna byla, cistotna taky
. Uz si nepamatuju, jak to zjistovali.
Mmch…proc anonym
?