Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
nejdřív si dovolím trošku zapochybovat, že jsi měla už 2× menstruaci dva měsíce po porodu, spíše se jedná o první MS, nebo kolísající očistky. Spočítej si kdy jsi měla plodné dny, jsou ženy, které otěhotní hned po šestinedělí (po jak dlouhé době jsi otěhotněla?).
Pokud máš velké obavy, a měla jsi plodné dny, zašla bych na gynekologii, doktorka muže udělat i UZ zda ovulace proběhla (stejně by jsi po šestinedělí měla jít).
Nicméně jsou i maminky, které do roka po císaři rodily, tak kdyby bylo, svět se nezboří.
Přeji aby vše dopadlo jak si přeješ
![]()
@chs.jasmin opravdu uz je to 2. MS, mimco je od narozeni na UM, ocistky jsem mela tak 2tydny, pak jen tyden spineni. Prvni MS 5 tydnu po porodu, za mesic dalsi
. Prohlidku po 6ti nedeli mam davno za sebou, miminku ted bude 11 tydnu a otehotnela jsem v podstate napoprve, co jsme to zkouseli v plodnych dnech. Jinak jsme vzdy meli jen prerusovanou souloz, ale to hlavne proto ze kdyby miminko prislo driv, tak by nam to nevadilo.. ted bych mela strach kvuli tomu cisari, jinak 2.miminko planujeme co nejdriv mi to dr. dovoli, ale ted je moc brzy.