Pohor přes skype
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Zakladatelka - neměli, tam požadavky, že požadují praxi a v personalistice. Požadavky zněly sš s maturitou, komunikativnost atd., tak proto jsem se tam přihlásila.
A přesně tohle ukazuje to, co @jjelena - když už v personálce sedí člověk, který k tom moc neví (btw. znalost pracovního práva, daní máš?). Co potom může poslat ke klientovi?
Ale tak nehaňme je všechny - jsou personálky, které hledají poměrně specifické pozice, kde je řada požadavků (manažeři, odborníci), potom ta druhá, která hledá dělňase k pásu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelka - bylo to to druhý vybírat dělníky. Znalost práva nemám.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak říkat „personalistka“ osobě, která bude rad za radem přijímat všechny uchazeče o práci… to je docela honosné.
@Anonymní píše:
„Nic moc. Jsou tam další kola výběrovýho řízení, word, excel, test z čj, matematický test, psychologický test. Stejně bych to asi nedala. Nejsem dobrá na matematiku a ještě test všeobecných znalostí.“
Protože když nezvládneš ani základní pohovor, ty sama, tak jak chceš pak vybírat další pracovníky pro svého zaměstnavatele ![]()
(word, excel, mluvit a psát česky, umět napočítat do 5 a mít nějaký přehled je prostě základ pro jakoukoliv kancelářskou práci, nezlob se)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
snad te to neodradi od toho hledat praci dal. Neboj se ani u nich dalsich kol. Ve vetsine clovek dela jen 60% toho, co je pozadovano v popisu pozice. Nenech se srazit na kolena. Delniky z Bulharska naberes i bez excelentnich znalosti CJ.
Drzim palce!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelka - jasně hledám dál, když vidím pozici na kterou splnuji podmínky hned píšu, nic jiného se dělat nedá.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zakladatelka - jasně hledám dál, když vidím pozici na kterou splnuji podmínky hned píšu, nic jiného se dělat nedá.
tak tak, bojuj! A jeste si do CV dopis, ze se rychle ucis a pokud je tam jen jeden pozadavek, co neumis, klidne se prihlas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelka - hlásím se většinou na požadavky, který splnuju, protože nerada lžu
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zakladatelka - hlásím se většinou na požadavky, který splnuju, protože nerada lžu
to neni lez kdyz reknes: neumim, chci se naucit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak zrovna od dělníků očekávej spoustu otázek ohledně daní, pojištění. Potom pracáku (lhůty, podpora).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Proč lhát, příznám se, že neumím, ale doučím se.
Pokud mám teda zájem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anonymouss píše:
Protože když nezvládneš ani základní pohovor, ty sama, tak jak chceš pak vybírat další pracovníky pro svého zaměstnavatele
(word, excel, mluvit a psát česky, umět napočítat do 5 a mít nějaký přehled je prostě základ pro jakoukoliv kancelářskou práci, nezlob se)
Naprostý souhlas.
Zakladatelko, to co popisuješ za požadavky je snad dnes už součást základniho vzdělání. Bez těchto znalostí bych se do admiistrativy nehrnula. Dělám obchod a administrativu, tak vím o čem mluvím
- Citovat
- Upravit
Zakladatelka - administrativě jsem pracovala 7 let, tak vím jak to tam chodí
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zakladatelka - už mám pohovor přes skype za sebou. Trval 15 minut. Nic moc. Jsou tam další kola výběrovýho řízení, word, excel, test z čj, matematický test, psychologický test. Stejně bych to asi nedala. Nejsem dobrá na matematiku a ještě test všeobecných znalostí.
Pohovor byl na personalistku do personální agentury.
@Anonymní píše:
Zakladatelka - administrativě jsem pracovala 7 let, tak vím jak to tam chodí
Tak potom nevím, čeho se lekáš
Myslíš, že v matematice budou chtít spočítat dvojitý integrál? Čekala byhc tam spíš úlohy typu „Franta si vydělá 8000, kolik dostane po zdanění?“, „Anička si chce koupit svačinu; a to buď jabko a sušenky nebo jogurt a rohlík. Jabko stojí tolik, sušenky tolik, jogurt tolik a rohlík je za 2 koruny. Co bude pro ní nejlevnější?“. Žádná matematická olympiáda. Spíš schopnost uvažovat, ale test vám nesestavuju, že.
Možná to, že si nevěříš je důvod proč sedíš doma. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelka - nevím já nikdy takový těžký pohovor do administrativy nedělala a to jsem na jednom místě byla 6 let a na druhém 1 rok. Vždy byly pohovory jen všeobecné otázky a v druhé práci nácvik jedné situace se zákazníkem a druhý den mi volali, že mě berou. Žádné jiné kola pohovorů jsem nedělala.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zakladatelka - nevím já nikdy takový těžký pohovor do administrativy nedělala a to jsem na jednom místě byla 6 let a na druhém 1 rok. Vždy byly pohovory jen všeobecné otázky a v druhé práci nácvik jedné situace se zákazníkem a druhý den mi volali, že mě berou. Žádné jiné kola pohovorů jsem nedělala.
Doba pokročila
Jinak by personalisté neměli práci
A do administrativy dnes chce každý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit