Pohovor na prodavačku do Globusu, jaké otázky očekávat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4.1.26 16:47

Pohovor na prodavačku do Globusu

Dobrý večer. Chtěla jsem se zeptat jak se připravit na pohovor do Globusu na pozici prodavačka textilu a klenot. Jaké otázky mohu očekávat? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64827
4.1.26 17:03
@smile_xxx píše: Více

nebudou to třeba hodinky? Mám dojem, že je to stejné oddělení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8290
4.1.26 17:04

Jojo, mají tam i šperky, hodinky.

Jinak předpokládám klasický dotaz jaké máš zkušenosti s prodejem (se zaměřením na oblečení, šperky), popř. se tě můžou zeptat na modelové situace (nespokojený, náročný zákazník) a jak bys je řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
4.1.26 17:35

Také přemýšlím, dnes jsem tam byla. Hodinky taky nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
4.1.26 17:37
@vílamíla2025 píše: Více

Hlavně buď v pohodě. nemám ráda, když přijde slečna na pohovor a necítím z ní zájem o konkrétní produkt, ale jen potřebu někde pracovat. Aspoň si to vymysli :mrgreen: jak máš ráda módu, klenoty, hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
4.1.26 18:21

U nas v brnenskem Globusu mame prodejnu s klenoty, hodinkami atd. :D Mam dojem, ze neni primo v prostoru hypermarketu, ale je za pokladnami jako samostatna prodejna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
4.1.26 18:29
@Alenka200 píše: Více

No to mě napadlo, že to bude samostatná prodejna v OC. Vím, že někdo říká, že jede na čerňák do Globusu do Datartu :mrgreen: Ale Globus je hypermarket v OC Černý most, teď je to Westfield. Prostě Datart na Čerňáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
4.1.26 18:33
@nikitice píše: Více

Datart mame u nas v Brne v Globusu taky. :D I Decathlon, Pet Center a jine prodejny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
4.1.26 18:41
@Alenka200 píše: Více

Už jsem si to našla. tak je to u vás celé Globus. U nás je Globus prostě v obchodním centru Westfield.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
4.1.26 18:48

@vílamíla2025 Koukni třeba jaké značky tam mají. Ségra šla nedávno do potřeb pro pejsky a nastudovala si značky krmiva, oblečků a jejich prodejní strategii. Nakonec šla do kosmetiky, naučila se aspoň něco i třeba odkud mají zboží, kdy vznikla společnost. Něčím musí prorazit.
Já kdybych šla do zlatnictví, kam mě kdysi nabizeli místo, tak ani pomalu nevím kolik mají nejvíc karátů. Musela bych to najít, ať nejsem za úplně blbou. Značky punců atd.
Nebo vědět co je chirurgická ocel za slitinu. Kouknout na hodinky jaké mají strojky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat