Pohovor Nanečisto?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.5.23 21:36

Pohovor Nanečisto ?

Protože se horko těžko dostávám na pohovor a když už, tak neuspěji…
Napadlo mě, jestli existuje nějaká firma, která děla pohovory nanečisto? Řeknu mu jakou práci v jakým oboru hledám a povedeme spolu pohovor, kdy mi poté řeknou co bylo špatně, co dobré, co zlepšit apod
Protože co dělám špatně nevím a firmy mi na zpětnou vazbu neodpovídají.
Jestli znáte nějakou takovou firmu nejlíp okres Ostrava příp. někoho přes skype, napište
 díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35547
26.5.23 21:38
@Anonymní píše:
Napadlo mě, jestli existuje nějaká firma, která děla pohovory nanečisto? Řeknu mu jakou práci v jakým oboru hledám a povedeme spolu pohovor, kdy mi poté řeknou co bylo špatně, co dobré, co zlepšit apod
Jestli znáte nějakou takovou firmu nejlíp okres Ostrava příp. někoho přes skype, napište
díky

Personální agentury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
26.5.23 21:47
@Anonymní píše:
díky

Taková služba izolovaně podle mě není. Příbuzná pracuje v personální agentuře ve velkém městě a nic takového nenabízejí.
Jedině nějaký profesní/kariérní poradce by mohl pomoci. Možná kouč, ale ne všichni mají potřebné vzdělání a výcviky, aby mohli v tomto vést lidi.

Ještě by něco takového mohlo být součástí psychoterapie k posílení vlastní osobnosti, sebehodnoty, sebevědomí.
Protože všechno má svou příčinu. To jádro, proč na lidi působíš určitým způsobem, může být mnohem hlouběji než si myslíš. Můžeš mít malé sebevědomí nebo jen nízké potřebné odborné znalosti na pozici.

Držím pěsti, ať se brzy zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.5.23 21:57

Obrať se na ÚP na odbor Poradenství, měli by ti s tím pomoci a naučiť tě pohovory zvládat.

• Citovat
  • Upravit
21193
26.5.23 22:06

Karierni poradce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21193
26.5.23 22:07
@Janli píše:
Obrať se na ÚP na odbor Poradenství, měli by ti s tím pomoci a naučiť tě pohovory zvládat.

Jak kde. Nekde uz tuto sluzbu nemaji. Setri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
26.5.23 22:11

Pohovor se sice dá natrénovat (určitá jeho část), ale pak taky záleží na konkrétní pozici, na kterou se hlásíš. K té pak samozřejmě musíš mít nějaké znalosti a to už nějakým obecným tréninkem nepokryješ. Důležité je si vždy vyžádat detailní feedback, když už tě zamítají (někdy to ale firmy bohužel nedělají), abys věděla, na co se zaměřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
8.6.23 09:20

Vím o někom, kdo se přesně tomuto věnuje. V ČJ i AJ. Mohu předat kontakt v SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.8.23 12:03

Pracujem v personalistike a posledne kroky v Recruitmente vyse 12r. Robim nabor pre velke medzinarodne spolocnosti, tak vam kludne pomozem. Mozme si dat taky pohovor ‚na necisto‘. moj email***l. Mozem Vam potom poslat moj LinkedIn profil :)

*edit admin- smazané osobní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat