Pohřeb dědečka - mám brát dcery s sebou? 2,5 roku a 6 let

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.8.13 11:33

pohřeb dědečka

Dobrý den mám dotaz mám 2 cerky 1 cerce je 2.5 roku 2 cerce byli 6 let umřel nám děděček mám brat cerky na pohřeb ja je brat nechci ta mladší je hyperativni tak sni nikde nevidrřím ta starší se my budí ze spaní ma noční mury bere prašky na uklidnění bojím se aby ztoho neměly trauma z pohřbu moc děkuju za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Poison Ivy
5.8.13 11:36

Když je tam brát nechci, tak je dotaz asi vlastně zodpovězený, ne :)?

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
5.8.13 11:37

Sama víš nejlíp jestli je tam brát ne? já bych řekla že ne. dědečka je mi líto

• Citovat
  • Upravit
41882
5.8.13 11:37

Nebrala bych je tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
5.8.13 11:39

Ahoj, myslím si, že bude pro tebe nejlepší zajistit si hlídání, alespoň na tu chvíli. Já osobně v tomhle případě bych děti sebou nebrala. Jednak, aby ta menší nerušila obřad a i kvůli té starší, aby neměla trauma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.8.13 11:43

Neber je tam, jsou malé. Já bych děti nebrala ani kdyby byli uplně v pořádku, nevidím v tom žádný smysl, proč by se malé děti měli dívat na ubulený, a někdy i hysterický lidi.

• Citovat
  • Upravit
5173
5.8.13 11:44

Nebrala, kor když ta starší má léky na uklidnění, pohřeb jí nepřidá, zašla bych s nima až zapálit svíčku na hrob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.8.13 11:45

Dělali jsme s přítelem pohřeb tchanovi před 14 dny a taky jsme podobně staré deti nechali doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
5.8.13 11:45

@Marcelinkac Ne, děti z toho stejně nemají rozum. Loni jsme pohřbívali strýce, během obřadu hlídal manžel, na kar už jsem je vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
5.8.13 11:49

Když mi bylo 5 let vzali mě rodiče též na pohřeb dědy :,(, pro mě to byla naprostá hrůza :cert:, několik týdnů jsem pak brečela ve spánku a budila se. Nemohla jsem pochopit, že už děda není a pak se hrozně bála, že mi umřou i rodiče :zed:. Takže za mě, URČITĚ JE TAM NEBER.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
5.8.13 11:53

Krásné vidět fórum, kde se ženy shodnou :). Ještě přihodím, že dítě bych nebrala a není to vhodné ani dle etikety.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
5.8.13 11:56

@radka101 já měla trauma z pohřbu v 7 třídě :oops: můj milovaný děda, jediný který mě měl rád :(

• Citovat
  • Upravit
17630
5.8.13 11:59

Mladší je ještě moc malá. Starší bych zvažovala, pokud by byla v pořádku. Ale za těchto okolností bych ji nechala doma taky. Pohřeb není nic lehkého ani pro dospělé. Vzala bych je později na pohřební hostinu, pokud bych věděla, že ta proběhne v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
5.8.13 11:59

Také si pamatuji pohřeb dědy v cca 12ti-13ti a fakt nic moc. Pro děcka to prostě není.

• Citovat
  • Upravit
17630
5.8.13 12:01
@Jasněnkaa píše:
@radka101 já měla trauma z pohřbu v 7 třídě :oops: můj milovaný děda, jediný který mě měl rád :(

tak to bylo spíš trauma z jeho smrti, ne? Ne z pohřbu jako takového.
Ale pohřby by měly zakázat. K čemu to je? Akorát se celá rodina znovu trápí a musí v době nejhlubšího žalu lítat a chystat pohřeb. Absurdní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí