Pohybová básnička - semafor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16694
13.11.13 13:26

Pohybová básnička - semafor

Znáte někdo básničku, u které se „cvičí“? Něco ve stylu básničky „koulela se ze dvora, velikánská brambora“
Kluk má tento týden ve školce tématiku dopravních značek a semaforů a mají se učit básničku. On mi ji včera říkal, mával u toho rukama, ale jeho výslovnost je bídná a z nekoordinovaných pohybů jsem moc nepobrala :lol: Na konci jsem rozumněla…semafor je náš kamarád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
255
13.11.13 13:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.11.13 13:54

@napoleon Jéé, já to tam nemohla najít, až když jsem ten odkaz otevřela napodruhé, tak to vidím :zed: :lol:
Zdá se, že to bude ona, protože rukama kroužil a barvy říkal :palec: Zkusím to s ním odpoledne odříkat, jestli se trefím a v nejhorším budu muset na kobereček k učitelce :mrgreen:
Děkuji za pomoc s hledáním, těch básniček jsem našla tolik, že mi z toho šla hlava kolem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
13.11.13 13:58

@Kakika Mně to přinesl synátor z jeslí, a taky se u toho všelijak kymací :lol:…takže jak jsou správně ta gesta nemám tušení :mrgreen: Ten web je samozřejmě děsnej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.11.13 14:02

@napoleon no jo, tak ty už jsi tím očistcem zjišťování prošla :lol: Ty učitelky mi dávají, měli by tiskout maminkám manuály :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí