Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky chci se zeptat jsem ve 29tt. Dva dny vždycky miminko cítím min skoro vůbec by se dalo říct jen občas slabé kopnutí a 3 den pak řádí celý den. Máte to tak taky někdo? Nebo měl jste?
Děkuji… Mám to tak už měsíc. U Dr vše v pořádku. Jen mi zajímá jestli to tak taky máte.
Ve 26tt tri dny ani tuk, mela jsem to tak v kazdem tehotenstvi. Vetsinou, kdyz je mi zle a na odpadnuti.
Pohyby jsem citila obcas od sestnacteho tydne (jsem jak lunt). Ale nekdy za pulkou, jsem to mela prave tak, jak pises. Vzdycky hukot a pak den a pul, dva dny temer nic. Jako spravna hysterka jsem mazala na monitor a bylo to vzdy OK
Nebala bych se, pokud by tohle pro Tve mimi bylo normalni, jakekoli vyrazne vyboceni bych radeji konzultovala s doktorem.
Děkuji u holky 30.7 jdu na kontrolu tak se ho na to zeptám
jsem radši když má maly zrovna ,, kopací,, den. Aspoň jsem klidnější a vím že je v pohodě.
Děkuji u holky 30.7 jdu na kontrolu tak se ho na to zeptám
jsem radši když má maly zrovna ,, kopací,, den. Aspoň jsem klidnější a vím že je v pohodě.
Mám to stejně. Vím však, že je malá většinou otočená dovnitř, takže pohybů je méně, ale zase dělá často bouličky. Pak je otočí a je diskotéka
aktuálně jsem ve 28tt
Malá kopala stejně jak píšeš, pravidelnost to nabralo až po 32-33tt, kdy tam fakt už bylo cítit každý pootočení. Ale bála jsem se
.