Pohyby

• Otevřená skupina

Prostor pro maminky, kterým se miminka narodí v měsících : listopad/prosinec 2010. Přidejte se k nám :-), diskutujte a přispívejte :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5708
12.7.10 11:39

tak hlásím, že se můj fotbalista začíná probírat a pořádně kopat. Teda hlavně tak o půlnoci (doufám, že mu tahle hodina nezůstane). Už to cítil i tatínek a byl z toho celý na větvi. KAždopádne prcka cítím, když jsem v klidu a nejlépe ležím. Jinak už to Ale začínám při velkém kopanci cítit i v pohybu. Až se někdy leknu. Už vám došlo že budete mít mimčo? Já to tak jako vím, zařizuju se kolem toho, ale pořád mi to nedochází…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
12.7.10 12:05

tak to jsme na tom stejně pořád mi to jaksi nedocvaklo, sice absolvuju všechny ty lékařský procedury a strachuju se aby bylo mimčo vpořádku bříško už mám taky slušný ale pořád je to takový vzdálený a nereálný. Doufám, že to příjde s prvníma pohybama jsem teď 17+1 takže ještě máme nějáký ten týden čásek ale uvidíme........ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
12.7.10 13:48

Závidím Vám

:-D Holky já Vám taky závidím,že cítíte pohyby,já jsme dneska 18tt+6dní a pořád nic,no ale tak před třemi dny jsem cítila každý den ve stejném čase takové chvilkové dˇobání ale tedˇ už zase nic :-( Snad je malá v pořádku,byly jsme před 5 dny na velkém ultrazvuku na screeningu v druhém trimestru a vše v pořádku,tak jak mám být,a to bych měla být podle toho doktora začátek 20tt,tak nevím proč ještě nic necítím,jestli je to Tím,že jsem silnější a miminko je hluboko uložené :nevim: :-? nebo jestli proto,že jsem prvorodička? :think: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4697
12.7.10 14:17

to bude tím prvorodičkovstvím prý to může být až ve 23 týdnu takže klid 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
12.7.10 14:19

takže změna prý jsem 18+5 :lol: takže uvidíme ještě příští týden na ultrazvuku jak na tom teda jsme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
12.7.10 15:49

Andulinečko, já jsem dokonce někde četla, že prvorodičky mohou začít cítit pohyby mezi 20 až 24 týdnem. Takže máš ještě čas. :-D

Jinak já sice pohyby cítím, taky se strachuju, aby bylo mimko O.K., ale je to pro mě všechno taky tak nereálné, nepředstavitelné, že budeme mít mimi. No už se těším až se to narodí, to se pak asi hodně rychle dostaneme do reality..... :mrgreen:

Mějte se krásně a užívejte si pohodu. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
12.7.10 15:52

Kaikouro,snad je brzy ucítím,možná je to Tím,že jsem silnější ale na kontrole bylo vše v pořádku,tak se snad nemusím bát :lol:

• Citovat
  • Upravit
98
13.7.10 14:59

Andulinečko, tak dej vědět hned jak prcka ucítíš. :-D Švagrová, která je taky trošku silnější mi říkala, že pohyby začala cítit taky až dlouho po 20 týdnu. Takže v poho. Ale pak si to budeš užívat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
13.7.10 16:38

Kaikouro, to jsem ráda, že píšeš, že je to pro tebe zatím takové nepředstavitelné. Já jsem z toho úplně paf. Miminko jsem strašně chtěla a najednou se u mě střídá pocit radosti s šíleným strachem, že to nezvládnu a jestli už jsem připravená apod. Ale pravdou je, že až se prcek narodí, tak mě to hodně rychle přivede zpátky do reality a nad tímhle už nejspíš nebudu přemýšlet :lol: Já jsem dnes 16+1, takže pohyby ještě necítím, ale dneska jsem byla u doktora, kde jsem slyšela tlukot srdíčka, tak jsem zase víc v klidu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
14.7.10 09:56

Stesie já to mám úplně stejné. Vždycky jsem po miminku moc toužila, ale teď se spíš strachuju, jestli to zvládnu. Dokonce mám i takové sny, že nevím, jak se o mimko postarat..... :-( Ale když to zvládly všechny maminy před námi, tak my to zvládnem taky úplně v pohodě… :mrgreen: Myslím si, že až se prcek narodí, tak to bude přirozené se o něj starat. A kdyžtak poradí naše maminky nebo kamarádky… :-D Tak ať se daří. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
14.7.10 14:02

Kaikouro, to je pravda. Jsem ráda, že v tom nejsem sama a zároveň se taky uklidňuju tím, že od toho máme přece jen mamky a kamarádky, aby pomohli nebo spíš poradili. Musíme to zvládnout, protože je fakt, že nebudeme jediný mamky na světě :-) Taky moc držím palečk, ať to jde! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
15.7.10 09:25

holky tak si myslím, že jsem to právě zažila, z venku to přítel vůbec necítil ale bylo to jako když ti ve vnitř něco ťuka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
15.7.10 12:35

tak to je určitě ono :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
15.7.10 16:25

Jo jo to je ono! :-D Tak to gratuluji! A počkej pár dní a pak to budeš cítit v jednom kuse a pak i když se tam bude různě přesouvat, tak to ucítíš! :mrgreen: Je to skvělý pocit!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
15.7.10 16:36

to teda strašně krásný :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny