Pohyby

• Otevřená skupina

Prostor pro maminky, kterým se miminka narodí v měsících : listopad/prosinec 2010. Přidejte se k nám :-), diskutujte a přispívejte :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
31.10.10 20:02

Ahojky ..jakpak se máte… jé ..už je to za dveřmi ..že..:-) moc se těším a bojím zárověn..

Ale chtěla jsem jen říct ten náš prcek je asik fakt fotbalista kope jako blézen:-),jednu chvílu mám břicho na jedné straně a pak na druhé ..je to docela prča to pozorovat..Ale už aby byl na světě připadám si jak buldozer dez uz.

A co vy ..taky vás kopu tak miminka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
1.11.10 11:34

Ahoj Zuzík7

Já jsem u konce 36.týdne-uf,uf,uf,a už aby byla venku :lol: ,moc se na ni těšíme,pořád s manželem diskutujeme jak bude asi vypadat srdíčko naše :srdce: :huban: atak....... A největší sranda jsou ty pohyby teda tedˇ ke konci dost bolí ale to jsou tak jak píšeš ty vlny,jednou se mi vyvalí boule na levo pak zase na pravo,je to sranda :mrgreen: Cítím ji pořád celý den i v noci mě kolikrát probudí,jak se vlní.A když si s manželem večer povídáme o ní,tak jakoby nás slyšela a chtěla si taky vykládat a začne se zase vlnit.No a když je chvíli v klidu a pak si šáhnu na bříško tak začne zase,to si nemůžu lehnout ani na jeden bok,jak to princezně vadí :-D :-D :mrgreen: drobeček. :hug: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
98
3.11.10 16:21

Ahoj holky,

no mě malá taky dost kope a moc ráda se protahuje. Ale vzhledem k tomu, že je koncem pánevním, tak se protahuje způsobem: hlavičku zavrtat co nejvíce pod žebra a nožičky do močáku - fakt žůžo… :-? :mrgreen: Ale jinak je paráda pozorovat jak se tam vlní. Hlavičku cítím pořád - jak už tam má málo místa, tak mám na pravé straně bouli (hlavičku) neustále vidět i cítit. :-D A když jí po hlavičce pohladím, tak mě obyčejně kopne nožičkama rovnou do močáku nebo jiného orgánu… :wink:

Jo taky mají vaše dítka škytavku? To moje zlatíčko jí má skoro denně. :-? Ale prý to ničemu nevadí, ale lituju jí, protože kolikrát škytá třeba čtvrt hodiny v kuse.

Mějte se krásně a užívejte těhotenství plnými doušky. Pak na to budeme určitě ještě rády vzpomínat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
8.11.10 08:40

ten můj drobek jak kdy. Někdy kope jako blázen, že mám pocit, že už se chce prokopat ven a pak třeba tři dny jen tak jednou dvakrát kopne aby dal vědět, že tam je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
8.11.10 17:51

Tak u nás jsou pohyby pořád, samý vrtění, protahování, kopání (nejlépe pod žebra :mrgreen: ). Někdy je to fakt docela mazec :mrgreen: . A škytavku máme taky docela často :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
8.11.10 18:03

Přesně tak,samé kroucení a protahování a boule na břiše :lol: :lol: a škytavku tu má naše maličká skoro každej den a někdy i třeba 3krát-chudinka maličká :srdce: :hug: a to tu škytavku cítím tedˇ čím dál víc silněji asi jak je malá větší a větší :lol:

• Citovat
  • Upravit
61
12.11.10 09:42

jj to já se taky moc těším na prcka a jsem moc zvědavá komu bude více podobný :-)ale hlavně at už je na světě:-) nebo si někdy fakt připadám jak balon..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny