Pohyby

• Otevřená skupina

Prostor pro maminky, kterým se miminka narodí v měsících : listopad/prosinec 2010. Přidejte se k nám :-), diskutujte a přispívejte :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
560
15.7.10 20:49

Žampione gratuluju!!! :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.10 09:42

No já jsem ve 24tt a pohyby jsem lehounce…sem tam jako by se mi něco pohnulo v břiše…zaregistrovala až 19+5, takže nezoufej..teď už je vnímám čím dál víc a denně… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
20.7.10 22:09

Ťukání z bříška :-)

Je to opravdu nádhera, už jsou součástí mého dne i noci.
Každá to asi prožíváme jinak a v jinou dobu, ale jedno máme společné - už se ta naše děťátka ozývají a dávají nám vědět, abychom při práci žádná nezapomněla na to, že je nosíme pod srdcem :srdce: .

Ať máte krásné těhu dny :mavam:

Štěpánka
:andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
22.7.10 16:06

Ahojte holky.Tak já jsem dneska 20tt+2dny a skoro týden cítím každý den,takové dˇobání v podbříšku a semtam i lechtání,tak si myslím,že už to bude ono,někdy to cítím méně a někdy více a pokaždé v jinou dobu.Byly jsme včera u doktora a říkal,že se malá v bříšku pěkně kroutí,že to dˇobání co cítím,už budou určitě začínat ty pohyby,jen,že to prý ještě málo cítím,že jsem silnější postavy.Jsem ráda,že je malá v pořádku.Mějte se krásně a přežijte ty vedra Andˇa a Ellinka v bříšku.:mavam:

• Citovat
  • Upravit
5708
23.7.10 09:41

to že jsi silnější nemá zas tak vliv. Já mám taky dost kilo navíc a jsou to pěkné kopance. Začla jsem ho cítit taky až tak ve 20 týdnu. Ale všimneš si toho spíš, když v klidu ležíš. Já jsem v 26tt a už se prcek ozývá, i když chodím. Někdy jen zašimrá, že se musím podrbat, jak to lochtá a někdy jsou to perdy, že mě málem pošle k zemi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
23.7.10 20:39

Dneska mam 20+1, ale tie pochyby uz citim furd. Nas maly futbalista zacne najviac kopat v noci kedi ja chcem spat :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
26.7.10 11:39

přidávám se dneska jsem 20+2 a drobek bude asi fotbalista :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
26.7.10 17:25

já čekám třetí miminko a také byli každé jiné:)…první mě kopal už v 17.týdnu, druhá začala ještě dřív v 16.týdnu a třetí? ted jsme v 21.týdnu a začala se citelně hýbat a kopat až teď :lol: , takže buď v klidu :lol: , pokud je na kontrolách vše o.k., vyčkej :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
27.7.10 07:45

Ahojky,

tak já jsem dnes 20+5, jsem prvorodička a první pohyby jsem začala cítit v 16tt, takže opravdu hodně brzy. Možná je to tím, že umím naslouchat svému tělu :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.10 10:45

no tak tento týden mi malá dává zabrat nebím jak je otočená, ale takový kopance do močáku - nevídané..né že by to bolelo, ale jen je to tak pro mě jako prvorodičku zážitek, že ve mně nějakej malej tvoreček takhle žije a takhle se projevuje..vždycky se spíš leknu.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
13.8.10 21:29

Holky,když jsem začala cítit pohyby tak jen semtam dˇobnutí ale tedˇ to cítím i přes den semtam ale hlavně až jsem v klidu a ležím.Když si dám ruku na bříško,tak po chvilce cítím takový někdy až zatřepání,něco jako otřes a povyskočení-nevím jak to popsat :lol: ,někdy se až leknu.Třeba ještě necítím přímo vlnění,že by se mi bříško úplně vlnilo.Jak to máte tedˇ vy? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
89
11.9.10 19:10

Ahoj, tak ten náš dáreček :mrgreen: je pěkně divoký :-P , mele se pořád, přes den, v noci a břicho mám někdy jako vodu - samá vlna :-D . Doktor, když to viděl, se smál a podotknul, že může být pěkně veselo i po porodu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
16.9.10 07:12

Holky,tak dřív jsem psala,že cítím jen malinké dˇobání v bříšku.Tedˇ je to tak 14 dní se hýbalo docela dost,pak se zase pár dní uklidnilo a od včerejška je to pěkná divoška :lol: Od rána se hýbe po celý den,téměř bez přestání,když se i v noci probudím na záchod,tak ji pořád cítím,i dnes hodlá asi pokračovat zase celý den srdíčko :srdce: Tak by mě zajímalo,kdy miminko spí?Jak to máte vy? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
16.9.10 07:44

u mě to je že je teď v posledních 2 týdnech živá až až :dance: :hug: ..ale jsem ráda..uklidňuje mě to, že si říkám, že je v pořádku :huban: …s pravidelnou jistotou 20 minut po jakémkoliv jídle začne pokopávat a já vím, že asi dostává papu a je z toho nadšená :dance: :dance: :dance: …jinak včera už 3 noc se vzbudila okolo 22hod. a do 23:30 si akčnila.. :hug: :mrgreen: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
16.9.10 10:47

Tak to budeme mít asi obě až moc živé děti :huban: asponˇ víme,že se jim daří drobečkům maličkým :huban: Jenom kdy spinkají?Mě i hodně pokopává když sedím u počítače,cítím v podbříšku takový lechtání :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny